Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да си направим домашно краве сиренеДомашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте.
За сиренето използвам домашно краве мляко....
3
Как да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне.
Ето как да си направим домашно филе Елена....
Какъв магнезий да си купя?
Има няколко вида магнезийни добавки, като магнезиев оксид, магнезиев глицерофосфат, магнезиев цитрат и други. Всяка от тях има различни свойства и абсорбция в организма....
Каква тенджера да си купя?
Ако искате да си купите тенджера за вас или пък за подарък, тогава със сигурност ви е интересно кое покритие е по-добре, както и какви са предимствата им. Добре е да се съобразите и с размера, тъй като тук той е важен критерии...
Какъв генератор за ток да си купя?
Когато става въпрос за избор на електрогенератор за вашия дом, трябва да се вземат предвид няколко фактора, за да сте сигурни, че ще намерите идеалното съвпадение за вашите нужди.
Ето ръководство, което ще ви помогне...
Какъв гювеч да си купя?
Гювечът е идеалният подарък при поводи като раждане на бебе или нанасяне в нов дом.
Ползването на гювеч често е голям плюс при пикници, посрещане на гости и прочие. Също така е идеалното решение с един съд да нахраните...
Какъв протеин да си купя?
Протеиновите прахове са бърз начин да се гарантира, че тялото е подхранено и удовлетворено. Хората ги използват по различни причини - за да отслабнат, да подобрят спортните постижения, да изградят мускулна маса и за цялостно...
Какъв тиган да си купя?
Изборът на тиган не е лесна задача, защото това е един от най-използваните кухненски пособия, а в същото време на пазара вече има десетки видове тигани. Първото, което трябва да решите е какъв ще е размерът му – той трябва...
Какъв зехтин да си купя?
Зехтинът е безценен продукт в кулинарията, който дори се нарича течното злато на Средиземноморието. На пазара обаче има толкова вида зехтин, поради кеото човек лесно може да се обърка в това разнообраие. Ако искате да си...
Каква тава да си купя?
Всяко едно вкусно ястие, няма как да се получи, ако нямаме подходящите съдове за готвене - тенджери, тави, тигани и др. В този съвет ще се спрем по-специално на това каква трябва да знаем, когато избираме тава за готвене...
МагнезийНехелатираните съединения на магнезия включват магнезиев оксид, магнезиев сулфат и магнезиев карбонат.
Източници на магнезий
Отлични източници на магнезий са швейцарски чард и спанак....
10
Kаква печка да си купя за отопление?
Има няколко различни типа печки, които трябва да имате предвид, когато избирате правилния модел за вашите нужди: конвекторните, лъчистите и комбинираните нагреватели предлагат различни предимства за затопляне на вашето...
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Ягодов чийзкейк Ро СиБисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат....
1
Пържоли Изяж си пръстите
Пържолите се запържват леко. В йенска тенджера се редят 1 ред пържоли, 1 ред топено сирене и ред гъби. Отново следва ред пържоли, ред топено сирене, ред гъби.
Отгоре се залива с разбито кисело мляко. Най-отгоре пък се...