Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сирене по ВрачанскиСиренето по Врачански се пече 15 минути. Извадете гювечетата и ги отхлупете, счупете по 1 (или повече по желание) яйце и ги върнете във фурната до изпичане на яйцето (по желание твърдо или рохко)....
24
Калин Врачански тъжен заради любимата
Актьорът Калин Врачански според слуховете се е разделил с голямата любов на живота си - колежката си от театър София - Силвия Петкова....
Врачански Кемерки
Печем в предварително загрята фурна на 200 °C за 20 мин врачански Кемерки.
Да ви е сладко с моите Кемерки....
Врачански просеник
Смесете и разбъркайте до получаване на гъста каша брашното, сиренето, яйцата, олиото, водата и разтворената в хладка вода мая.
Сипете просеника в намазнена тава и печете в умерена фурна....
Калин Врачански налита на бой на Гъмов заради Преслава
Калин Врачански налетя на бой на Станимир Гъмов заради нея.
От няколко месеца насам Преси върти тайна връзка с актьора Калин Врачански....
Зелничета по врачански
В купа си смесваме жълтъка със сметаната, печем зелничета по врачански в предварително загрята фурна на 190 °C за 40 минути....
Лучник по врачанскиНакълцайте на по-ситно зеления лук или праза, магданоза, копъра и мащерката се накълцват на ситно и се сипват към готовия задушен лук.
След като сместа леко се охлади се добавя натрошеното сирене....
5
Кемерки по врачански
Смесват се всички продукти за тестото, като от яйцето се ползва само белтъкът, жълтъкът ще се ползва накрая за намазване на питките.
Омесва се меко тесто и се оставя да втаса на топло....
Лучник по врачански
Най-отгоре се поставя по-малката част, като тя е точно колкото големината на тавата.
Забодете с вилица, оставете да си отпочине за 15 минути и изпечете лучника по врачански на 180 градуса за около 20-30 минути....
Коприва по врачански
Сервирайте я с нарязаните на кръгчета варени яйца, поръсени с черен пипер и сол....
Лучник по врачанскиНакълцайте на по-ситно зеления лук или праза, магданоза, копъра и мащерката се накълцват на ситно и се сипват към готовия задушен лук.
След като сместа леко се охлади се добавя натрошеното сирене....
5
Сирене Шаури (Chevre) - кралят на френските меки сирена
То съдържа както всеки друг млечен продукт много калций, необходим за здравето на костите, протеини в отлични дози и малко въглехидрати, заради което става и за диетично хранене....
Сирене с подправки на тиган
Полейте с малко зехтин и поръсете печеното сирене с пресен магданоз.
Сиренето с подправки на тиган е много вкусно....
Сирене с праз на фурна
Ястието се изважда от фурната и върху него се изсипват нарязаните на ситно домати и натрошеното сирене. След омекване на сиренето отгоре се изсипват разбитите яйца и нарязаното на парченца масло....
Сирене в плик на фурна
Предварително се включва фурната да загрее на 180-200 градуса, докато приготвим сиренето. Двете пакетчета се правят поотделно....
Сирене с праз на фурна
Ястието се изважда от фурната и върху него се изсипват нарязаните на ситно домати и натрошеното сирене. След омекване на сиренето отгоре се изсипват разбитите яйца и нарязаното на парченца масло....
Запечено сирене на тиган
Сиренето нарязваме на квадратни парчета 5 см на 5 см, около 1 см дебелина.
Слагаме за 10 минути във фризера, да стегне.
Загряваме зехтина и слагаме сиренето, да се запече....
Запечено Сирене на Плоча
Сервирайте печеното сирене топло, поръсено с със сух босилек и чаша вино.
Запеченото Сирене на Плоча е готово....
Панирано сирене на тиган
Пържим панираното сирене в сгорещеното олио до златисто от всички страни.
Поднесете панираното сирене на тиган с гарнитура от зеленчуци....
Калин Врачански бяга от брака заради тежка травма
Красавецът, прочул се със сериала Стъклен дом, бяга като дявол от тамян от женитба заради нанесена му емоционална травма от голямата му любов Силвия Петкова....
Пилешка каша по врачански
Оставяме да ври още около 5-10 минути, докато самото месо поеме аромата на чесъна и маслото....
Зеленчуково гювече по врачански
Във всяко зеленчуково гювече се долива по малко вода и се запичат захлупени на включена фурна на 200 градуса за 10-15 минути....
Курбан чорба по Врачански
Нарязваме месото на парчета и го сваряваме в подсолена вода, докато омекне. След това добавяме нарязаните на парчета лук, чушка и морков....