Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тригуни Да си оближеш пръститеПечем на 200 градуса в загрята фурна за 15 минути. Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади....
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Как да си направим домашна юфка
Печете я в предварително загрята на 190 °C фурна до златисто.
Вече знаете как да си направите домашна юфка.
Добър апетит!...
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Виктория Бекъм разкрива тайната на перфектната си фигура
Ако се чудите как краката на Виктория изглеждат толкова добре в седем сантиметрови токчета, сега вече знаете. Майка на четири деца и модна икона разкрива в последния брой на сп....
Как да си направим домашно краве сиренеДомашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте.
За сиренето използвам домашно краве мляко....
3
Как да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне.
Ето как да си направим домашно филе Елена....
Тайната на сочните пържоли на фурнаЗа сервирането си пригответе шпатула или подхванете пържолата отдолу, като внимавате да не се разпадне. В къщи можете да си икономисате ножовете, за пред гости ще ги извадите, ама никой няма да ги ползва....
41
София Лорен разкри тайната на перфектната си визияИталианката препоръчва на всички, които искат да изглеждат като нея, да забравят за белия хляб и сладкото....
1
Този модел разкри вкусната тайна на перфектната фигура
Моделът и инфлуенсър Наташа Елайза е привлякла хиляди последователи в Инстаграм със снимките на перфектната си фигура. Тук може да се разберете как поддържа формите си....
Хали Бери би шута на мъжа си
Преди да срещне Хали, той бе силната половинка на певицата Кайли Миноуг и я изостави в тежък за нея момент, когато се възстановяваше от болестта си....
Хали Бери навърши 52, но изглежда на 25! Ето как го постига
Тя твърдо вярва, че точно той ѝ помага да изглежда по този начин и да се чувства много по-млада....
Ягодов чийзкейк Ро СиБисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат....
1
Пържоли Изяж си пръстите
Пече се отначало на силна фурна и след като заври се намалява температурата и се пече около 2 часа....
Хали Бери роди второто си дете
Самата актриса сподели, че е изпаднала в истински шок, когато е научила за бременността си.
В много интервюта тя определи забременяването си на тази възраст като истинско чудо....
Азис разкри тайната на успеха си
Каква е тайната на огромния му успех, разкрива самият Азис пред Жълтите новини.
Каква е тайната ли?...
Милинки Стой си в къщиСлед което ги нарязваме на еднакви по големина парчета. Нареждаме ги в намазаната предварително с краве масло тава. Оставяме ги да довтасат и когато са готови, ги печем в леко загрята фурна на 200 градуса....
1
Пелмени по мой си начинНаправете не много твърдо тесто от брашното, яйце и водата, омесете го и оставете да си почива поне за 30 минути. От него след това оформете кори с дебелина 2-3 мм, а от тях с помощта на чаша изрежете кръгчета....
1
Солена сьомга Направи си самИнтересно е да отбележим, че истинската сьомга е червена на цвят само когато си хвърля хайвера. Но после тя загива и как я ловят, докато е червена, не ми е ясно. Иначе месото й е бяло....
1
Украински борш по мой си начин
Оставя се да поври още 3-5 минути.
7. Нарязваме зелето на много тънки ивици. То се слага последно. Когато сложим и супата пак заври, ще видим, че зелето се издува, като покривче. Намаляваме огъня и чакаме да потъне....