Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сърце на клечка
Разбиваме яйцето и върху него нарязваме на късчета маслото.
Започваме да търкаме между пръстите си, като постепенно прибавяме и брашното , Така оформеното тестото се разточва като изрязваме с форма сърца....
Телешко (свинско) сърце с ориз на фурнаСервирайте ориза на фурна топъл.
Телешкото (свинско) сърце с ориз на фурна е много вкусно ястие....
2
Панакота сърце с орехи
На тънка струйка изсипваме прясното мляко и желатина към киселото.
Част от готовата смес слагаме в ринг, отгоре прибавяме натрошените орехи, след което довършваме догоре със сместа....
Сладкиш-сърце с майонезаВсички сухи съставки се разбъркват добре и към тях се добавят водата и майонезата.
Сладкишът се пече в умерено загрята фурна за 25-30 минути, като се проверява с клечка, за да не изсъхне прекалено. Трябва да остане леко...
1
Свинско сърце с ориз
Сваряваме сърцето. В тенджера запържваме лукa.
Прибавяме нарязаното на парчета сърце, пържим 5 минути и доливаме бульона.
Като заври добавяме измития ориз. 10 минути преди сваряването се прибавят доматите....
Сърце с ванилов пудинг
Оставя се отново в хладилника за кратко, после може крем питата да се нареже на парчета и да хапваме.
Сърцето с ванилов пудинг е страхотен десерт....
Свинско сърце в маслоПържи се 3-4 минути на среден огън при непрекъснато бъркане. Добавят се нарязаните сърца, солта и всичко се запържва до омекване.
Чесънът се реже на ситно и се добавя към сърцата....
5
Торта Сърце с ванилови бишкоти
., ако нямате - на водна баня на котлона.
В форма сърце нареждаме един ред от кръглите бишкоти....
Лимецово медено сърце с ягоди
След като тестото се охлади, се разделя на две части.
Всяко част се разточва на тънка кора върху хартия за печене.
С шаблон се изрязва сърце.
Изрязаното сърце с хартията за печене се слага в тава....
Питка със сърце и сирене
Ако ви остане тесто, разточете кора, изрежете формички сърца, намажете с малко жълтък и печете в умерена фурна....
Кекс Сърце с шоколадова глазура
Разделяме сместа на две части, към едната добавяме какаото и доразбиваме.
Изсипваме и двете смеси в намазнена форма за кекс (моята е с форма на сърце със свалящи се стени, на дъното сложих хартия за печене)....
Патешки сърца в марината на фурна
Патешките сърца се разрязват на половинки и се измиват. Подсушават се и се изсипват в маринатата. Мариноват се за 1 час.
Лукът се нарязва на едро и се изсипва в предварително намазнена с олио тава....
Пилешки сърца с ориз на котлон
Оставете ястието около 30 минути, без да го отваряте, докато оризът на тиган поеме течността.
Пилешките сърца с ориз на котлон са много вкусни....
Пилешки сърца с бира на фурнаДобавете още малко сол и черен пипер на вкус и сложете да се пекат в умерено загряна фурна 20-тина минути.
Поднесете пилешките сърца с бира на фурна с гарнитура от картофено пюре....
1
Пилешки сърца с праз на тиган
Нарязваме на ситно праза. В тиган поставяме маслото, като разтапяме и прибавяме нарязания праз. Почистваме добре пилешките сърчица и ги измиваме.
Когато е готов праза, слагаме сърцата, запържваме и тях....
Пилешки сърца с елда на фурна
Прибавят се сварените сърца, нарязаните картофи, елдата и се бърка 5-10 мин. Ръси се пиперът и чубрицата.
Изсипват се продуктите в тава, долива се прецеденият бульон и се слага в загрята фурна....
Пилешки сърца в масло на тиган
Ако желаете, първо може да сварите сърчицата - така ще са още по-крехки.
Пилешките сърца в масло на тиган са много вкусни....
Чай от Канела за здраво сърце и понижаване на холестерола
Калцият и фибрите в канелата действат пречистващо на организма, имат защитна функция за сърцето, като намаляват холестерола!...
Мъфини с ягодово сърце и сметана
Изваждаме и с нож се изрязва сърце върху всяко кексче, леко се издълбава и се пълни със сладко от ягоди или друго по избор....
Торта Сърце за мъж
Веднага след като извадите изпечени блат от фурната, го изрежете във формата на сърце с помощта на форма.
Същото се повтаря и с останалите 6 топки тесто....
Пилето, в което ще се влюбитеПоднасяме пилето, в което ще се влюбите с чаша бира и салата.
Добър апетит!...
2
Пица в тава, но това не е пицата на баба Ви
Ако имате камък или стомана за печене, те ще помогнат много за запържването на основата, така че ги използвайте. Започнете да следите пицата след 17-18 минути и я извадете в момента, в който Ви харесва на външен вид....