Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Десерт Няма времеДесерт Няма време
Десертът Няма време е страхотен!...
Страшно вкусна наденицаСтрашно вкусна наденица
Така приготвените наденици се сушата на проветриво място....
Няма такъв Миш-МашНяма такъв Миш-Маш
Пече се на 200 градуса за 30 минути - няма такъв Миш-Маш!...
Страшно вкусна морковена тортаСтрашно вкусна морковена торта
1
Украсата на тортата е по желание - аз щприцовах сметанови розички, може да я украсите само с орехи, настърган шоколад - проявете фантазия и направете украса според повода, за който приготвяте тази страшно вкусна морковена...
Белодробен застойБелодробен застой
Други симптоми на белодробния задух са хрипове и други странни звуци при дишане, отделяне на слузести храчки. Болният от белодробен застой има бледа кожа и се поти прекалено много....
Белодробен застойБелодробен застой
Така се развива застойна хиперемия в белите дробове. Симптоми при белодробен застой Има няколко симптома, които могат да подсказват за наличие на белодробен застой....
Страшно вкусен ягодов чийзкейк без печенеСтрашно вкусен ягодов чийзкейк без печене
Оставете страшно вкусния ягодов чийзкейк без печене в хладилника за поне 2 часа....
Страшно вкусни триъгълни банички с майонезаСтрашно вкусни триъгълни банички с майонеза
Страшно вкусни триъгълни банички с майонеза....
Венозен застой - превенцияВенозен застой - превенция
Превенцията от страна на пациентите са разходките, спорта, плуването, хладните душове и почивките с вдигнати на високо крака....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Щом видите, че започва да се карамелизира, сипете оцета и 2-3 с.л. топла вода. Оставете да се изпари. Топла вода се добавя още два пъти и се оставя да се изпари....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Стоплете 800 мл вода, добавете солта вътре и щом кристалчетата се затворят, залейте дренките. Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички....
Няма да познаете Люси Иларионов: Вижте колко се е променил след отслабванетоНяма да познаете Люси Иларионов: Вижте колко се е променил след отслабването
Режисьорът Люси Иларионов, който от години се бори със затлъстяването, е неузнаваем. След като свали 60 кила, любимият на фолкаджийката Ани Хоанг е решил да промени и прическата си. Наскоро двете влюбени гълъбчета са...
Гуркова няма да се развеждаГуркова няма да се развежда
1
Наталия Гуркова, наричана отскоро Мис България на всички времена, призна, че няма никакво намерение да се развежда със съпруга си Джордже, от когото има две деца. Според клюката двамата са пред развод, а Наталия вече...
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Добавям нарязаните на не много едро картофи, заливам с малко вода да се задушат, прибавям магданоз и подправките. Разбърквам и местя в тенджера, заливам с топла вода да покрие картофите....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Мезе за вино за няма и пет минутиМезе за вино за няма и пет минути
Извадете и сервирайте мезето за вино за няма и пет минути, докато е топло....
Холестаза (Застой на жлъчката)Холестаза (Застой на жлъчката)
Холестазата се дължи на факта, че хормоните на бременната жена в някои случаи претоварват черния дроб, а това от своя страна блокира потока на жлъчката в жлъчния мехур....
Странни обичаи в различните страниСтранни обичаи в различните страни
1
В Япония кръвната група е от голямо значение Японците са странни не само за нас, а може би за целия свят....
Топящ се паниран кашкавалТопящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата. Добър апетит!...
Салата Преливащи се цветовеСалата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината. Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Топящи се Маслени КроасанчетаТопящи се Маслени Кроасанчета
Прегърнете двата края към средата и после прегънете двете страни към средата (погледнете как се прегъва във видеото, ако се затрудните). Обърнете тестото и разточете отново....