Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вирусът Зика причинява Алцхаймер
Точно и поради тази причина бременните жени бяха предупреждавани да избягват контакта с инфекцията....
Защо бременните повръщат?
Много бъдещи майки считат, че бременност и гадене са синоними. Макар че гаденето, придружено с повръщане, да е често явление, от тях страдат само петдесет на сто от бременните....
След Зика нова смъртоносна инфекция заплашва света
Въпреки стряскащите данни много от умрелите хора имали и други сериозни заболявания, което също увеличило риска от ранна смърт....
Общоукрепващо питие за бременни
Нарежете на ситно 2 средни глави стар лук и ги сварете в 1 чаша прясно мляко на бавен огън. След това протрийте през цедка или сито.
Приемайте по 1 супена лъжица 3-4 пъти на ден на гладно.
Лучената отвара с мляко укрепва...
Бременните пушачки раждат хулигани
Най-много проблеми с психиката имали момичетата, чийто майка се опитали да се откажат от вредния си навик по време на бременността....
Виното – задължително за бременните
Проучването доказало още, че майките, консумирали вино по време на бременността си, имат много по-интелигентни и любознателни деца....
Бременните да избягват пастета
Бременните жени да избягват смлените меса, познати като пастети и топените сирена, съветват учени. Това се налага заради съдържанието в тях на специфична бактерия, която повишава риска от отравяне....
Бременните – далеч от куркуматаТурмерикът дава цвят на много други подправки, например на горчица....
3
Пазарската кошница на бременнитеМного по-полезно за бременната жена е да се отнася отговорно към продуктите, които консумира....
1
Много бухнал тутманик
Оставяме тестото отново да втаса и печем много бухналия тутманик във фурната на 170 градуса с вентилатор за около 40 минути....
Много орехова торта
Сглобявате много ореховата торта, като първо е блат, после крем и последно намазваме отвсякъде с крем и украсяме с орехи....
Много вкусни ХинкалиКъм каймата добавете бекона, нарязан на ситно лук, чесън, сол, кимион, лют пипер и магданоз и сипваме около 120 мл вода и размесваме хубаво.
Замесваме тесто от брашното, водата 150 мл и солта, тестото трябва да е стегнато...
1
Много пухкави палачинкиПоднесете много пухкавите палачинки със сирене или любимо сладко, течен шоколад и айран.
Може да ги използвате за направата на сладка или солена палачинкова торта....
4
Много плодов сладкиш
Нарежете на парчета с желания размер, сервирайте и се насладете на много плодов сладкиш!...
Много пухкава погачаТака сутринта ще ви е много по-лесно и ще започнете деня с приятен аромат на хляб.
Размийте маята в 1 к.ч. студена вода. Прибавете млякото, захарта, солта, олиото и чукнете яйцата....
2
Много сладки рози
В купа се смесват олиото, кравето масло, киселото мляко, гриса, яйцето, бакпулверът, ванилиите и брашното.
Омесва се тестото, разточва се и се изрязват кръгове.
Слагат се един до друг 3 кръга, като се застъпват....
Много пухкав козунак
Сваряваме млякото и докато е още топло, добавяме захарта, за да се стопи. В по-голям съд слагаме брашното и правим кладенче.
В него слагаме разбитата на кашичка мая, разбитите яйца, киселото мляко със содата и солта....
Много Вкусни БухтиВ купа се разбиват яйцата със захарта и солта. Разбърква се содата за хляб в киселото мляко да шупне и сипваме в яйцата.
Добавя се брашното и замесваме средно меко тесто. Покрива се с кърпа и оставяме да почива за 15-...
9
Много шоколадови бисквитки
Ако шоколадът не е много мек, първо го затоплете в микровълнова фурна за 20 секунди.
Прибавете брашното и отново разбъркайте.
Нарежете натуралния шоколад и ядките на ситно....
Много вкусни соленки
От маста, солта, яйцата (отделя се малко за намазване преди изпичане), бакпулвера, млякото и брашното се замесва тесто, което не лепне.
Разделя се на две части, едната част се разточва на 3 мм дебелина, отгоре се настъргва...
Много плодово Смути
Ако ви се вижда много гъсто, може да поставите и 100 мл вода.
Разпределя се в чаши и се консумира.
Добра напитка след тренировки....
Много вкусна питкаОт всичките продукти без единия жълтък се замества меко тесто. Не се оставя да втаса, а направо се оформя!
Аз го оформям по следния начин: първо разточвам тестото.После го режа на две, после на четири, а всека четвъртинка...
1