Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вирусът Зика причинява АлцхаймерВирусът Зика причинява Алцхаймер
Точно и поради тази причина бременните жени бяха предупреждавани да избягват контакта с инфекцията....
Защо бременните повръщат?Защо бременните повръщат?
Много бъдещи майки считат, че бременност и гадене са синоними. Макар че гаденето, придружено с повръщане, да е често явление, от тях страдат само петдесет на сто от бременните....
След Зика нова смъртоносна инфекция заплашва светаСлед Зика нова смъртоносна инфекция заплашва света
Въпреки стряскащите данни много от умрелите хора имали и други сериозни заболявания, което също увеличило риска от ранна смърт....
Общоукрепващо питие за бременниОбщоукрепващо питие за бременни
Нарежете на ситно 2 средни глави стар лук и ги сварете в 1 чаша прясно мляко на бавен огън. След това протрийте през цедка или сито. Приемайте по 1 супена лъжица 3-4 пъти на ден на гладно. Лучената отвара с мляко укрепва...
Бременните пушачки раждат хулиганиБременните пушачки раждат хулигани
Най-много проблеми с психиката имали момичетата, чийто майка се опитали да се откажат от вредния си навик по време на бременността....
Виното – задължително за бременнитеВиното – задължително за бременните
Проучването доказало още, че майките, консумирали вино по време на бременността си, имат много по-интелигентни и любознателни деца....
Бременните да избягват пастетаБременните да избягват пастета
Бременните жени да избягват смлените меса, познати като пастети и топените сирена, съветват учени. Това се налага заради съдържанието в тях на специфична бактерия, която повишава риска от отравяне....
Бременните – далеч от куркуматаБременните – далеч от куркумата
3
Турмерикът дава цвят на много други подправки, например на горчица....
Пазарската кошница на бременнитеПазарската кошница на бременните
1
Много по-полезно за бременната жена е да се отнася отговорно към продуктите, които консумира....
Много лют сосМного лют сос
Много лютият сос е готов....
Много пухкава ТортиляМного пухкава Тортиля
Много пухкавата Тортиля е готова....
Много бухнал тутманикМного бухнал тутманик
Оставяме тестото отново да втаса и печем много бухналия тутманик във фурната на 170 градуса с вентилатор за около 40 минути....
Много орехова тортаМного орехова торта
Сглобявате много ореховата торта, като първо е блат, после крем и последно намазваме отвсякъде с крем и украсяме с орехи....
Много вкусни ХинкалиМного вкусни Хинкали
1
Към каймата добавете бекона, нарязан на ситно лук, чесън, сол, кимион, лют пипер и магданоз и сипваме около 120 мл вода и размесваме хубаво. Замесваме тесто от брашното, водата 150 мл и солта, тестото трябва да е стегнато...
Много пухкави палачинкиМного пухкави палачинки
4
Поднесете много пухкавите палачинки със сирене или любимо сладко, течен шоколад и айран. Може да ги използвате за направата на сладка или солена палачинкова торта....
Много плодов сладкишМного плодов сладкиш
Нарежете на парчета с желания размер, сервирайте и се насладете на много плодов сладкиш!...
Много лесен сладкишМного лесен сладкиш
6
Много лесният сладкиш е готов....
Много пухкава погачаМного пухкава погача
2
Така сутринта ще ви е много по-лесно и ще започнете деня с приятен аромат на хляб. Размийте маята в 1 к.ч. студена вода. Прибавете млякото, захарта, солта, олиото и чукнете яйцата....
Много сладки розиМного сладки рози
В купа се смесват олиото, кравето масло, киселото мляко, гриса, яйцето, бакпулверът, ванилиите и брашното. Омесва се тестото, разточва се и се изрязват кръгове. Слагат се един до друг 3 кръга, като се застъпват....
Много пухкав козунакМного пухкав козунак
Сваряваме млякото и докато е още топло, добавяме захарта, за да се стопи. В по-голям съд слагаме брашното и правим кладенче. В него слагаме разбитата на кашичка мая, разбитите яйца, киселото мляко със содата и солта....
Много Вкусни БухтиМного Вкусни Бухти
9
В купа се разбиват яйцата със захарта и солта. Разбърква се содата за хляб в киселото мляко да шупне и сипваме в яйцата. Добавя се брашното и замесваме средно меко тесто. Покрива се с кърпа и оставяме да почива за 15-...
Много шоколадови бисквиткиМного шоколадови бисквитки
Ако шоколадът не е много мек, първо го затоплете в микровълнова фурна за 20 секунди. Прибавете брашното и отново разбъркайте. Нарежете натуралния шоколад и ядките на ситно....
Много вкусни соленкиМного вкусни соленки
От маста, солта, яйцата (отделя се малко за намазване преди изпичане), бакпулвера, млякото и брашното се замесва тесто, което не лепне. Разделя се на две части, едната част се разточва на 3 мм дебелина, отгоре се настъргва...
Много плодово СмутиМного плодово Смути
Ако ви се вижда много гъсто, може да поставите и 100 мл вода. Разпределя се в чаши и се консумира. Добра напитка след тренировки....
Много вкусна питкаМного вкусна питка
1
От всичките продукти без единия жълтък се замества меко тесто. Не се оставя да втаса, а направо се оформя! Аз го оформям по следния начин: първо разточвам тестото.После го режа на две, после на четири, а всека четвъртинка...