Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да изберем перфектния костюм
Затова решихме да ви дадем няколко съвета как да изберете перфектния костюм?
Материали
За да се спрете на перфектния за вас костюм, то трябва първо да изберете материята, от която искате да е направен....
Как да изберем перфектния цвят за коса
Решението да смените цвета на косата си е съвсем естествено, като се има предвид всички изкусителни нюанси, които се предлагат вече на пазара. Но преди да експериментирате, е добре да сте наясно дали даденият цвят ще ви подхожда...
Перфектния козунак
Сплетените козунаци оставяме отново да втасат, докато удвоят от обема си. Намазваме с жълтъка и прясното мляко, поръсваме с мокра захар.
Поставяме перфектния козунак във фурната и печем до готовност....
Практични съвети при избор на перфектния килим за дома
Ето практични съвети при избор на перфектния килим за дома.
Идеалният размер на килима
Размерът на килима, който ще изберете зависи от това, колко е голямо помещението....
Перфектния усукан тутманик
В зависимост от големината на яйцата може да трябва да добавите още малко брашно, но не прекалявайте. Най-много добавете още 50 г. Оставете тестото да втаса за около 30 минути....
Перфектния щрудел с тиква
Може да отнеме и 1 час, но заради суровите плодове е необходимо повече време за печене.
Още топъл перфектния щрудел с тиква се поръсва с пудра захар.
Да ви е сладко!...
Какви картофи да изберем за перфектно картофено пюре
Ето няколко съвета за приготвяне на вкусно пролетно картофено пюре:
Изберете нишестени картофи като Russet или Yukon Gold, тъй като те дават кремообразна текстура, когато са намачкани....
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Солен или захарен спрей за коса - кой да изберем за перфектни къдрици?
Ако искате повече текстура и по-малко блясък, тогава това е, което трябва да изберете....
Как да увеличим дневната доза смяхГледайте повече комедии. Телевизионните програми и киното имат изобилие от качествени филми, които ще ви разплачат до сълзи.
Прекарвайте повече време с приятелите си. Смеещият се човек обикновено предизвиква верижна...
2
9 ценни съвета как да изберете перфектните градински мебели
Това ще повлияе на вида градински мебели, които ще изберете. Ако възнамерявате да използвате мястото предимно за отдих, изберете удобни места за сядане като меки дивани или шезлонги....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
1
Как да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....