Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ето как да бъдете бодри през целия ден
Фибрите ще ви дадат енергия и ще ви накарат да се чувствате активни през целия ден....
Накарай го да те желае през целия ден
Събуждайки въображението на мъжа до теб, той ще мисли единствено за следващата ви среща и ще започне да те желае още и още. Чакането може и трябва да бъде най-трудното нещо за него.
Стратегията "всичко с времето си" е...
Как да задържите аромата на парфюма през целия ден?
Най-бавно се изпаряват ориенталските аромати, след това дървесните, цитрусовите са със среден интензитет, а свежите миризми изчезват от кожата едва след няколко часа....
Как да ухаете приятно през целия ден? Вижте тези 6 практични съвета
Но истината е, че ако искаме да миришем добре през целия ден, само напръскване с любимия аромат, не е достатъчно....
Чушки за пълнене през зиматаМожем да сложим чушките в буркани плътно наредени една до друга и да затворим с вода и заварим или да се сложат в торбички по 10 броя и да замразим във фризера.
Чушките за пълнене през зимата са готови....
2
Бисквити през машина за месо
Разбиваме много добре продуктите и постепенно добавяме брашното, като целта е да получим сравнително твърдо тесто.
Прекарваме тестото през машината за месо или използваме по-голям шприц....
Как зеленчуците в хладилника да останат по-дълго свежи?
Свежите зелени подправки като магданоза, копъра, кориандъра, джоджена, девесила се съхраняват както цветята - натопени в чаша или буркан с вода.
Отделните зеленчуци се прибират в различен тип опаковки....
Спите през целия уикенд - ще затлъстеете!
Оказва се, че от обичайното поспиване до обяд през уикендите се пълнее. До такъв извод достигнаха британски учени.
Дори и да не се приемат излишни калории, от по-дългото излежаване през почивните дни биологичният...
Как черешите в сладкото да останат цели?
Да останат цели черешите в сладкото, не е особено трудно. Необходим ви е уред за премахване на костилките, който може да намерите във всеки магазин за домашни потреби....
Свежи шотовеБейлисът, водката, ликьорът от мента и ледът се слагат в шейкър.
Бъркат се добре до охлаждане на сместа.
Изсипват се в чаши за шотове и от горе се слага бита сметана....
1
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
След 10-тина дни дренките вече са готови и може да ги приберете и консумирате. През зимата те са изключително полезни за повишаване на енергията и подобряване на имунитета....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Начинът на събуждане определя целия ни ден
Оказва се, че точно начинът, по който се събудаме, определя настроението ни през целия ни ден. Затова е хубаво да го направим по правилния начин....
Свежи плодови рулца
Тях оставете цели.
Разстелете една палачинка. Поставете в средата от всичките плодовете....
Свежи сандвичи Здраве
За тези свежи сандвичи Здраве слагаме тенджерка с вода на котлона да заври. Не трябва да е много силен огънят.
Когато заври водата, счупваме яйцата директно в тенджерката с вода....
Свежи енергийни бонбони
Получените свежи енергийни бонбони се оставят в хладилника за около един час след това се забождат на дървено шишче....
Свежи пролетни рулца
Загрейте фурната на 200 градуса. Разгънете корите, намажете ги с малко яйце.
Напълнете всяка кора от баницата с равна смес нудълс, зеленчуци, скариди, пилешко месо, китайска смес 5 подправки, чесън, джинджифил и соев...
Свежи лимонови тарталети
Върху свежите лимонови тарталети сипете лъжица-две глазура. Може да си хапнете, щом желатинът стегне....
Свежи пържени зеленчуци
Загрейте ок и сипете двата вида олио. Запържете чесъна за 2 минути, добавете аспержите, джинджифила, морковите и броколите и пържете 4 минути.
Добавете зеления лук и спанака, пържете още 2 минути. СИпете ябълковия сок...
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....