Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
4
Котлонът трябва да е на средна температура, за да не прегарят бързо бухтите и да останат сурови отвътре. Пържат се до зачервяване. Поръсват се топли с пудра захар. Бухтите, които се обръщат сами са готови....
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
Изваждат се върху кухненска хартия, за да се отцеди излишната мазнина. Сервират се бухти, които се обръщат сами със сирене, мед или домашно сладко. Приятен апетит!...
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
Щом се надуят, сами ще започнат да се обръщат. Щом са готови, поръсете бухтите, които се обръщат сами с пудра захар....
Бухтички с извара, които се обръщат самиБухтички с извара, които се обръщат сами
В много олио се пържат тези бухтички. Обръщат се сами!...
Моята мусака с повече лукМоята мусака с повече лук
Надявам се да ви хареса моята мусака с повече лук....
Вкусен постен ориз с повече зеленчуциВкусен постен ориз с повече зеленчуци
Щом е готов, поръсете вкусения постен ориз с повече зеленчуци с магданоз....
Как да бъдем уважаваниКак да бъдем уважавани
6
Бъдете себе си Уважавайте се, като следвате собствения си избор. Не следвайте сляпо всяка лудост, към която са се запътили останалите. 13.Не бъдете прекалено материалистични....
Да се научим да медитираме самиДа се научим да медитираме сами
На 21 май отбелязваме световния ден на медитацията. В забързаните дни забравяме да даваме почивка на ума си. През главата ни минават непрекъснато порой от мисли, нон-стоп кроим планове, обмисляме миналото и бъдещето, като...
Как да се подстрижем самиКак да се подстрижем сами
8
Винаги режете по-малко, защото след това можете да отрежете допълнително косата, която не желаете, но ако отрежете повече връщане няма....
Как сами да се боядисамеКак сами да се боядисаме
Боядисването на косата е една от най-често срещаните козметични процедури. Жените се боядисват заради редица фактори – смяна на цвета на косата, прикриване на бели коси или просто желание за промяна във външния вид....
Повече от половината обвързани спят самиПовече от половината обвързани спят сами
Спането в прегръдките на любимия човек действа не по-малко ефективно от най-зареждащите и релаксиращи терапии. Оказва се обаче, че безкрайното висене на работното място, честото извършване на физически задачи, както и социалните...
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Как да изсушим дренки? Вижте повече в следващите редове: Подберете добре узрели дренки - около 1 кг. Почистете ги старателно....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Щом видите, че започва да се карамелизира, сипете оцета и 2-3 с.л. топла вода. Оставете да се изпари. Топла вода се добавя още два пъти и се оставя да се изпари....
Начини да се движите повечеНачини да се движите повече
Ако седите продължително време, това има множество отрицателни последици за здравето. Сред тях са затлъстяване, високо кръвно наляане, висок холестерол, сърдечни заболявания, рак. Дори и всеки ден да сте активни...
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
2
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Добавям нарязаните на не много едро картофи, заливам с малко вода да се задушат, прибавям магданоз и подправките. Разбърквам и местя в тенджера, заливам с топла вода да покрие картофите....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Салата Преливащи се цветовеСалата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината. Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Топящ се паниран кашкавалТопящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата. Добър апетит!...
Топящи се Маслени КроасанчетаТопящи се Маслени Кроасанчета
Топящите се Маслени Кроасанчета са страхотни....
Така се осолява сланинаТака се осолява сланина
3
След като изминат 20 дни, може да консумирате директно или да прибавите към ястие от българската кухня. Ето така се осолява сланина....
Да се отървем от зъбния камък самиДа се отървем от зъбния камък сами
Посещението при зъболекар невинаги е приятна дейност и доста често съвсем подсъзнателно или пък действайки с целия си разум се опитваме да я отложим. Когато ни боли зъб, това е невъзможно, но когато става въпрос за почистване...