Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да си направим домашно краве сиренеДомашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте.
За сиренето използвам домашно краве мляко....
3
Как да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне.
Ето как да си направим домашно филе Елена....
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Холандски обувкиОставете да втаса докато удвои обема си. След това накъсайте малки топки и ги разточвайте на кръг, изрежете двата края и в средата сложете парче кренвирш, малко сладка царевица и настъргания кашкавал....
1
Да си направим кичуриКичури могат лесно да се направят в домашни условия. Преди години бяха на мода тънките разноцветни кичури, което правеше създаването им в домашни условия трудна задача, но днес са на мода едрите кичури в различен цвят....
3
Да си направим хумус
Хумусът представлява една уникална паста от нахут и тахан. Тя е сред най-лесните за изпълнение рецепти, познати ни някога. Нужни са по-малко от десет минути. Често хумусът се сервира като разядка, като гарнитура...
Как да си изберем обувки за спорт
Обувките са съществена част за ефективността на спортните тренировки. Неподходящите обувки могат да попречат на постигането на целите ви....
Как да си изберем удобни ниски обувки
Друг избор – ортопедични стелки, които са незабележими и могат да направят удобна почти всяка обувка....
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Ягодов чийзкейк Ро СиБисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат....
1
Пържоли Изяж си пръстите
Пържолите се запържват леко. В йенска тенджера се редят 1 ред пържоли, 1 ред топено сирене и ред гъби. Отново следва ред пържоли, ред топено сирене, ред гъби.
Отгоре се залива с разбито кисело мляко. Най-отгоре пък се...
Да си направим пушено пиле
Затова е най-добре да си направите пушено пиле сами в домашни условия.
Първото нещо, което трябва да направите преди да преминете към процеса на опушване на месото, е да го осолите добре....
Да си направим домашен шприц
Ако искате да си направите шприц за еклери се взима едно пликче 1 л за еднократна употреба.
Едното крайче на една от долните страни се отрязва под ъгъл около 0.5 см....
Да си направим домашна луканкаНе е трудно да се направи истинска домашна луканка, но трябва да се запасите с голяма доза търпение, защото тя не се получава за един ден....
1
Да си направим конопено масло
Ето как можете да си направите домашно конопено масло:
Най-качественият продукт се произвежда от главите на конопа, но ако се затруднявате да намерите достатъчно количество, можете да използвате и листа, които също са...