Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Холандски обувкиХоландски обувки
1
Прехвърлете единия край после и другия край, така че плънката да остане непокрита и притиснете краищата добре. Оставете да втасат около 30 мин. Пекат се в предварително загрята фурна на 200 градуса....
Кога да носим злато и среброКога да носим злато и сребро
2
Среброто успокоява нервите, особено ако се носи върху ръцете – като пръстени или гривни. Когато се носи като верижка, се препоръчва да е дълга, за да стига по-близо до сърцето....
Как да изберем правилно ортопедични стелкиКак да изберем правилно ортопедични стелки
В идеалния си вариант е добре да изберете не само ортопедични стелки, но и такива ортопедични обувки. Днес съществува дори диагностика на стъпалото....
Равни или високи подметкиРавни или високи подметки
Добре е да редувате носенето на обувки с плоски подметки с други видове обувки. Обувките на висока подметка, известна като платформа, са много модерни....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Как да купувате обувкиКак да купувате обувки
2
Некачествената подметка може да се напука по време на носенето. Вътрешната част на петата не трябва да бъде прекалено груба, а формата трябва анатомично да съответства на формата на стъпалото....
Как да отпусна обувкиКак да отпусна обувки
Всички сме чували, че ако се сдобием например с нови обувки, които са ни леко големи, можем да ги натъпчем с памук и така да ги носим....
Как да перем обувки?Как да перем обувки?
Пране на обувки на ръка Прането на обувки на ръка като цяло е много по-щадящо за обувките, отколкото ако ги пуснете в пералнята....
Как да разширим тесни обувки?Как да разширим тесни обувки?
След размразяване също се препоръчва известно време да носите обувките с чорапи у дома. Работа с течности. Можете да използвате обикновена вода, спирт или течности, съдържащи алкохол (водка, одеколон), оцет....
Как да омекотим нови обувки?Как да омекотим нови обувки?
1
Докато носите обувките, може да ги намажете с тоалетно мляко няколко пъти, като изчаквате предварително млякото да попие в кожата....
Какво ще се случи с краката ни, ако носим неудобни обувкиКакво ще се случи с краката ни, ако носим неудобни обувки
За начало можете да сложите в обувките си ортопедични стелки, които ще успеят до някаква степен да ви избавят от дискомфорта....
Как да носим гривни?Как да носим гривни?
Гривните и като цяло бижутата могат да украсят и най-обикновеното облекло и има не малко начини да ги носим....
Как да носим баретаКак да носим барета
Традиционно барета се носи на едната страна на главата, почти до челото. Тогава се приема като знак на елегантното излъчване на цялостната дамска визия. При различна дължина на косата, баретата изглежда различно....
Защо да носим термобельо?Защо да носим термобельо?
В търговската мрежа се продават и двустепенно термобельо, като само горната му част може да се носи като връхна защитна дреха през лятото....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Как да изсушим домати във фурнатаКак да изсушим домати във фурната
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате. Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът. Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....