Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Помело - защо е толкова полезно?Помело - защо е толкова полезно?
Полезни свойства на помелото По принцип помелото е по-полезно сушено. А ето и какви са неговите полезни свойства: - В сушеното помело има много малко въглехидрати, но и малко количество витамин С....
Мента - защо е толкова полезна?Мента - защо е толкова полезна?
Защо ментата е толкова полезна Ако пиете редовно чай от мента или просто дъвчете листата ѝ, ще съумеете да облекчите симптоми като стомашни болки, подуване, газове, диария и запек....
Защо маслото от кориандър е толкова полезно за кожата?Защо маслото от кориандър е толкова полезно за кожата?
В допълнение към всичко изброено по-горе, маслото от кориандър е силен афродизиак, който определя достойното му място в парфюмерията. Защо маслото от кориандър е полезно за кожата?...
Магарешко мляко - защо е толкова полезно?Магарешко мляко - защо е толкова полезно?
Магарешкото мляко е полезно за хора с чувствителна кожа, забавя процеса на стареене, повишава имунитета....
Бързо ходене - защо е толкова полезно?Бързо ходене - защо е толкова полезно?
Бързото ходене е комбиниране на полезното с приятното, което превръща тази физическа активност в забавление....
Хуск - защо е толкова полезен?Хуск - защо е толкова полезен?
Състав и свойства на хуск По-голямата част от хуска се състои от разтворими фибри (~ 75% ), които служат като място за размножаване на полезна чревна микрофлора....
Защо тараторът е толкова полезен?Защо тараторът е толкова полезен?
Не само е много лесно да се направи, но е толкова освежаващо и полезно предложение....
Вижте защо етеричното масло от бергамот е толкова полезно за здравето ниВижте защо етеричното масло от бергамот е толкова полезно за здравето ни
Ето защо тук ще Ви запознаем защо и по какъв начин то е полезно за здравето ни: - Бергамотът е ниско дръвче, което ражда ароматни плодове, носещи същото име....
Растителни лигнани – защо са толкова полезни?Растителни лигнани – защо са толкова полезни?
Вероятно не сте чували за растителните лигнани. Причината е, че здравословните им ползи станаха ясни сравнително скоро, а самите те тепърва набират популярност. Какво са растителните лигнани? Те представляват вид съставки...
Защо пикантната храна е толкова полезна?Защо пикантната храна е толкова полезна?
Пикантните храни може да причиняват усещане за парене на езика, но експертите ни казват, че напълно си заслужава, тъй като тези храни са пълни с много ползи за здравето. Люти чушки, халапеньо и лют червен пипер са богати...
Защо жълтата леща е толкова полезна?Защо жълтата леща е толкова полезна?
Вижте още полезна информация за оранжева леща и зелена леща....
Червени чушки - защо са толкова полезниЧервени чушки - защо са толкова полезни
Несъмнено този толкова познат и обичан зеленчук заслужава широко запознаване с него....
Защо билката безсмъртниче е толкова полезнаЗащо билката безсмъртниче е толкова полезна
Цветните кошници и върховете на растението съдържат следните вещества: стероли; флавоноидни гликозиди; етерични масла; смоли; танини; витамин C; сапонини; мастна киселина; Сахара; натрий, желязо, манган; каротин...
Защо сушените ябълки са толкова полезни?Защо сушените ябълки са толкова полезни?
Всеки знае ползата от плодовете за набавяне на нужните на тялото витамини. Повечето плодове обаче са сезонни и липсват през много месеци от годината. Има обаче алтернатива на този проблем и той е в сушените плодове. От...
Защо кръстоцветните зеленчуци са толкова полезни?Защо кръстоцветните зеленчуци са толкова полезни?
Различните видове от тези вещества имат множество полезни свойства и много добре “работят в екип”, осигурявайки комбиниран ефект....
Защо пчелната пита е толкова полезна?Защо пчелната пита е толкова полезна?
За предпочитане е восъкът след дъвченето да не се поглъща, въпреки че не е вреден, но не е и полезен. Това е просто остатъчен продукт....
Защо пъдпъдъчите яйца са толкова полезни?Защо пъдпъдъчите яйца са толкова полезни?
С годините става ясно, че яйцата от пъдпъдъци са дори по-полезни от кокошите. Така похапването на определен брой пъдпъдъчи яйца се смята за средство за лечение и терапия....
Защо е толкова полезно да ядем скумрия?Защо е толкова полезно да ядем скумрия?
Скумрията е една от най-вкусните риби, които са изключително ценни откъм вкус и полезни вещества, но по-пренебрегвани в световен план....
Защо кивито е толкова полезно за жените?Защо кивито е толкова полезно за жените?
Ниският прием на калий може да бъде толкова важен рисков фактор, колкото високият прием на натрий, причиняващ високо кръвно налягане. Предотвратява запек Запекът често тормози жените....
Масло от чиа - защо е полезно?Масло от чиа - защо е полезно?
Както самите семенца чиа, така и маслото, направено от тях, е изключително полезно и най-често се използва в козметичната индустрия. За какво е полезно и как се използва?...
Защо е толкова полезен черният чайЗащо е толкова полезен черният чай
Черният чай е изключително полезна напитка. Това е в резултат на ценните съставки, които се откриват в него. Това са полифеноли, теофилин, теобромин, флуор, редица микроелементи, катехини и етерични масла....
Червен лук - защо е толкова полезен?Червен лук - защо е толкова полезен?
Трябва да се добавят също витамините от група В - В1, В2, В5, В6, както и полезни вещества като йод и желязо....
Жасминов чай - защо е толкова полезенЖасминов чай - защо е толкова полезен
Жасминът е растение, което има много полезни действия за организма....
Ето защо нахутът е толкова полезен!Ето защо нахутът е толкова полезен!
Това е и причината да е толкова харесван от вегетарианците. Когато се комбинира с пълнозърнести култури, нахутът осигурява същото количество протеини, както и месото....
Защо чиата е толкова полезна за вегетарианцитеЗащо чиата е толкова полезна за вегетарианците
В следващите редове ще разгледаме защо чиата е толкова полезна за вегетарианците и как може да бъде интегрирана в тяхната диета....