Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Анн Джи се взе за АнджелинаАнн Джи се взе за Анджелина
Поп-певицата Анн Джи, която през последните години става все по-провокативна в облеклото си, започна напоследък да публикува в социалната мрежа снимки, на които имитира Анджелина Джоли в Лара Крофт....
Николета се взе за малко котеНиколета се взе за малко коте
Плеймейтката Николета Лозанова се взе за малко коте. Тя се появи с гръм и трясък на първата вечер на Sofia Fashion Week 2016 в клетка, бутана от четирима мъже....
Пиле АнджелинаПиле Анджелина
Залива се с останалата марината и бульона, разтворен в 1 литър вода. Похлупва се и се вари до готовност на месото и се сервира, поръсено с магданоз....
Торта АнджеликаТорта Анджелика
Готовата торта се поръсва с пудра захар. Този италиански сладкиш по-скоро прилича на сладък хляб или козунак отколкото на торта. Но така или иначе е познат под името Торта Анджелика....
Козуначен венец АнджеликаКозуначен венец Анджелика
Оставя се да втаса за 30-40 минути. Апетитният козунак се пече в предварително загрята на 190 градуса фурна за около 40 минути. Когато козуначеният венец Анджелика е готов и изстине, се поръсва с пудра захар....
Килата се взе за факторКилата се взе за фактор
1
Рапърът Сто Кила, който благодарение на риалити шоуто Къртицата набра доста фенове и популярността му се увеличи сериозно, се взел за сериозен фактор в шоубизнеса. Изпълнителят на песни със скандално съдържание си повярвал...
Топящи се Маслени КроасанчетаТопящи се Маслени Кроасанчета
Топящите се Маслени Кроасанчета са страхотни....
Топящ се паниран кашкавалТопящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата. Добър апетит!...
Салата Преливащи се цветовеСалата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината. Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Така се осолява сланинаТака се осолява сланина
3
Ето така се осолява сланина....
Пиле Омъжи се за менПиле Омъжи се за мен
1
Връща се пилето със сметана в тигана със соковете си, полива се няколко пъти с горещ сос и се добавя още 25 г масло, разбърква се. Добавят се и накъсани листа босилек....
Палачинки, които не се късатПалачинки, които не се късат
5
Млякото леко се загрява. Яйцата се разбиват. Нишестето се смесва със захарта и солта и се разтваря в част от млякото. Добавят се останалото мляко и яйцата. Трябва да се получи гладка смес за палачинки....
Как се прави перлена захарКак се прави перлена захар
На Люси Евтимова е с добавка на брашно, а по-точно: Към 3 супени лъжици захар се прибавя 1 с. л. брашно, разбърква се до паста, така се да се задържа в ръката, да е лепкава, прехвърля се върху хартия за печене и върху малко...
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
4
Пържат се до зачервяване. Поръсват се топли с пудра захар. Бухтите, които се обръщат сами са готови....
Топящи се в устата бисквиткиТопящи се в устата бисквитки
По принцип тези топящи се в устата бързи и икономични бисквитки може да се направят без кокосово масло само с олио ( 1ч.ч.) - аз имах и реших 50/50....
Как се прави шарена солКак се прави шарена сол
Това е така, защото шарената сол може да се използва върху различни сирена, запеканки и по-солени ястия, което изисква тя да не е прекалено солена....
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
Брашното се пресява заедно с бакпулвера и солта. Яйцата се разбиват леко с телена бъркалка. Към тях се прибавят киселото мляко, олиото, захарта и ракията. Постепенно се добавя брашното, като се бърка с лъжица....
Как се правят домашни тортелиниКак се правят домашни тортелини
В следващите редове ще видите Как се правят домашни тортелини - вкусна рецепта, която ще ви стане любима. В купа пресейте брашното и в средата направете кладенче....
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
Щом се надуят, сами ще започнат да се обръщат. Щом са готови, поръсете бухтите, които се обръщат сами с пудра захар....
Топящи се в устата манатаркиТопящи се в устата манатарки
Щом станат леко златисти, се добавя маслото и нарязаният на ситно чесън и се пържат още няколко минути. Гъбите в масло се овкусяват с оцет и магданоз и се сервират още топли....
Валери и Николета се развеждатВалери и Николета се развеждат
4
Валери Божинов поиска развод от съпругата си Николета Лозанова. Според слухове причината за раздялата е изневяра от страна на Николета....
Така се прави блат за тортаТака се прави блат за торта
Ето така се прави блат за торта....
Така се пече ципура на скараТака се пече ципура на скара
Така се пече ципура на скара и се поднася с желаната гарнитура....
Пилето, в което ще се влюбитеПилето, в което ще се влюбите
2
Изважда се тавата и се сваля фолиото, връщаме във фурната и се запича до червено. Поднасяме пилето, в което ще се влюбите с чаша бира и салата. Добър апетит!...
Топяща се в устата шоколадова тортаТопяща се в устата шоколадова торта
1
Шоколадовият крем се приготвя като на водна баня се разтопява шоколадът. Маскарпонето и разбитата сметана се смесват и разбъркват до получаване на гладка смес. Към тях добавяме и поизстиналия шоколад....