Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Хрупки за пред телевизора
Този вид хрупки са супер лесни за изработка, а стават за консумация пред телевизора за цялото семейство.
Да ви е вкусно с тези хрупки за пред телевизора....
Няколко причини да ядете лапад
Причини да ядете по-често лапад
Ето няколко добри причини защо трябва да включите лапада в менюто си:
- Оказва благоприятно действие при диабет;
- Има детоксикиращ ефект за тялото и организма;
- Подобрява храносмилането...
Няколко причини да ядем череши
Ето няколко съществени причини да ядем череши:
1. Черешите съдържат големи количества калий. Това подпомага да се регулира сърдечния ритъм и кръвното налягане;
2....
Няколко причини да ядете лютоДоказано е, че холестеролът с ниска плътност, наричан още „лош холестерол“, се съпротивлява на окисляването за по-дълъг период от време, което води до запушване на артериите....
2
Няколко причини да консумираме месоВ същото време е факт, че с месото не трябва да се прекалява като количество....
3
Няколко причини да консумирате пресен чесън
Подобрява кръвообращението - още една отлична причина за по-редовната консумация на пресен чесън....
Няколко причини да похапваш червен ориз
Времето за готвене е сравнително повече от това на белия ориз, но има по-приятен вкус. Богат е на фибри, витамин В1 и В2, желязо и калций....
Няколко причини да хапваме червено зелеПолзите от зелето са толкова много, че е трудно да бъдат изброени всички, но ето някои любопитни факти:
Червеното зеле е добър източник на флавоноиди, силни антиоксиданти, които помагат за предпазването на тялото...
2
Няколко причини да използвате дървен гребен
Всяка жена мечтае за красива и здрава коса, която изглежда прекрасно и привлича погледите. Това е причината на пазара да има широка гама козметика за коса. Освен с правилната козметика, хранителният режим също е много...
Няколко причини да използвате подправката девесил
Девесил - това е растение, познато на човечеството от дълбока древност. В миналото хората са лекували ревматизъм и настинка с отвара от девесил. Любопитен факт е, че през Средновековието пътуващите търговци са го използвали...
Няколко причини да похапвате печен лук
Лукът има силно антибактериално действие. Любопитен факт е, че при термична обработка той не губи полезните си качества. При печене лукът губи само част от натрапчивия вкус и миризма, но полезните вещества в него остават...
Няколко невероятни причини да похапваме ревен
Ревенът е многогодишно тревисто растение, с големи декоративни листа и огромни месести стъбла. То цъфти в бели розови или червени цветове от юни до август. Растението е любимо на кулинарите по света. У нас обаче се залага...
Няколко причини да хапвате кенгурско месо
В същото време съдържанието на мазнини е съвсем малко, само два процента....
Няколко причини да тренирате на открито
Може би най-добрата причина да го направите е, че сте сред природа и чист въздух. Ориентирайте се към някой парк, алея или друга спокойна местност....
Няколко причини да носите памучни чорапи
Сред причините да носите памучни чорапи, на първо място, трябва да се спомене хигиената. Памучните дрехи, в това число и чорапите, могат да се перат на по-висока температура в сравнение със синтетичните и вълнените....
Причини, поради които е добре да намалите млякото
Има и други причини, поради които може би ще намалите консумацията на този продукт. Нека ги видим.
1....
Гратин с няколко сирена
Тази течност трябва почти да покрива картофите и ако е нужно добавете още 1 яйце с прясно мляко.
Сложете капака и пъхнете ястието да се пече за около 50 минути на около 200 градуса....
Няколко причини да пием чай от шипки
Няколко чаши чай на ден успокояват симптомите на тревожност, нервност, депресия и други психични проблеми....
Няколко причини ноктите ви да се чупят
Ето няколко причини ноктите ви да се чупят.
Не ядете достатъчно желязо
Конусовидни нокти могат да бъдат причинена от ниски нива на желязо или анемия....
Няколко причини да консумирате яйца всеки ден
Прочетете ползите от яйцата и причините, поради които да ги похапвате ежедневно. Ще останете очаровани от тази простичка, но толкова вкусна и здравословна храна....
Пиле с няколко вида гъби
Оставяме да къкри до готовност, добавяме магданоза и сваляме от котлона.
Може да сервираме с бял варен ориз....
Пълнени гъби с няколко сиренаГъбите се измиват и им се махат пънчетата.
Пънчетата се режат на много ситно и се запържват в олио.
Когато са готови, се изваждат в купа и разбъркват с кремата сирене, пармезана и ситно нарязан чедър.
С тази смес...
1
Икономично фрикасе с няколко продукта
Готовото ядене отдръпване и оставя да се охлади няколко минути. По желание поднасяме с листенца магданоз....
Няколко причини за висок холестерол
Наднорменото тегло може да увеличи триглицеридите и да намали „добрия“ холестерол.
Ниво на активност
Прекомерното лежане на дивана вкъщи също е сред причините за нездравословния висок холестерол....
Няколко причини за постоянната умора
Липсата на сън не е единствената причина за постоянната умора....