Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Няколко начина да си тренирате паметтаНяколко начина да си тренирате паметта
Но паметта може да се тренира също и както други части на тялото....
Причини да започнете да тренирате аеробикаПричини да започнете да тренирате аеробика
Предимствата от тях могат да бъдат класифицирани в няколко категории. Аеробните упражнения увеличават здравето на сърдечно-съдовата система и поддържат тялото в добра форма, изгаряйки много мазнини....
Няколко причини да консумираме месоНяколко причини да консумираме месо
3
необходимост от консумацията на месо от хората, водещи заседнал начин на живот, тъй като месото ги дарява с енергия; - Креатининът, който е много важен за правилното функциониране на мозъчната дейност, може да се открие...
Няколко причини да ядете лападНяколко причини да ядете лапад
Причини да ядете по-често лапад Ето няколко добри причини защо трябва да включите лапада в менюто си: - Оказва благоприятно действие при диабет; - Има детоксикиращ ефект за тялото и организма; - Подобрява храносмилането...
Няколко причини да ядем черешиНяколко причини да ядем череши
Ето няколко съществени причини да ядем череши: 1. Черешите съдържат големи количества калий. Това подпомага да се регулира сърдечния ритъм и кръвното налягане; 2....
Няколко причини да ядете лютоНяколко причини да ядете люто
2
Причина лютото да е толкова полезно за сърдечната система се крие в неговите способности да премахва образованията на кръвни съсиреци....
Няколко невероятни причини да похапваме ревенНяколко невероятни причини да похапваме ревен
Ревенът е многогодишно тревисто растение, с големи декоративни листа и огромни месести стъбла. То цъфти в бели розови или червени цветове от юни до август. Растението е любимо на кулинарите по света. У нас обаче се залага...
Няколко причини да похапваш червен оризНяколко причини да похапваш червен ориз
Червеният ориз е вид неполиран ориз, който има по-висока хранителна стойност в сравнение с белия. Времето за готвене е сравнително повече от това на белия ориз, но има по-приятен вкус. Богат е на фибри, витамин В1 и В2...
Няколко причини да хапвате кенгурско месоНяколко причини да хапвате кенгурско месо
Това са здравословните причини да изберем кенгуското месо за трапезата си....
Няколко причини да използвате подправката девесилНяколко причини да използвате подправката девесил
Девесил - това е растение, познато на човечеството от дълбока древност. В миналото хората са лекували ревматизъм и настинка с отвара от девесил. Любопитен факт е, че през Средновековието пътуващите търговци са го използвали...
Няколко причини да похапвате печен лукНяколко причини да похапвате печен лук
Лукът има силно антибактериално действие. Любопитен факт е, че при термична обработка той не губи полезните си качества. При печене лукът губи само част от натрапчивия вкус и миризма, но полезните вещества в него остават...
Няколко причини да консумирате пресен чесънНяколко причини да консумирате пресен чесън
Подобрява кръвообращението - още една отлична причина за по-редовната консумация на пресен чесън....
Няколко причини да хапваме червено зелеНяколко причини да хапваме червено зеле
2
Флавоноидите са открити най – вече в растенията с жълт, червен или син цвят....
Няколко причини да носите памучни чорапиНяколко причини да носите памучни чорапи
Сред причините да носите памучни чорапи, на първо място, трябва да се спомене хигиената. Памучните дрехи, в това число и чорапите, могат да се перат на по-висока температура в сравнение със синтетичните и вълнените....
Няколко причини да използвате дървен гребенНяколко причини да използвате дървен гребен
Всяка жена мечтае за красива и здрава коса, която изглежда прекрасно и привлича погледите. Това е причината на пазара да има широка гама козметика за коса. Освен с правилната козметика, хранителният режим също е много...
Гратин с няколко сиренаГратин с няколко сирена
Тази течност трябва почти да покрива картофите и ако е нужно добавете още 1 яйце с прясно мляко. Сложете капака и пъхнете ястието да се пече за около 50 минути на около 200 градуса....
Вкусни открити зелничетаВкусни открити зелничета
Всяка топка разделете на две части, едната разточете на малка кора, формата зависи как ще ви хареса, може да е обла или триъгълна....
Няколко причини да пием чай от шипкиНяколко причини да пием чай от шипки
Няколко чаши чай на ден успокояват симптомите на тревожност, нервност, депресия и други психични проблеми....
Няколко причини ноктите ви да се чупятНяколко причини ноктите ви да се чупят
Ето няколко причини ноктите ви да се чупят. Не ядете достатъчно желязо Конусовидни нокти могат да бъдат причинена от ниски нива на желязо или анемия....
Няколко причини да консумирате яйца всеки денНяколко причини да консумирате яйца всеки ден
Прочетете ползите от яйцата и причините, поради които да ги похапвате ежедневно. Ще останете очаровани от тази простичка, но толкова вкусна и здравословна храна....
Няколко причини да намалите времето пред телевизораНяколко причини да намалите времето пред телевизора
Даваме ви няколко причини да намалите времето, прекарано пред телевизора. Взетите мерки със сигурност ще подобрят здравословното ви състояние....
Пиле с няколко вида гъбиПиле с няколко вида гъби
Оставяме да къкри до готовност, добавяме магданоза и сваляме от котлона. Може да сервираме с бял варен ориз....
Икономично фрикасе с няколко продуктаИкономично фрикасе с няколко продукта
Бъркаме бавно и продължително в продължение на няколко минути. След това прибавяме постепенно 2 и ч.ч. от бульона. Добавяме пилешкото месо и подправяме на вкус. Продължаваме да бъркаме до получаването на сос....
Пълнени гъби с няколко сиренаПълнени гъби с няколко сирена
1
Пънчетата се режат на много ситно и се запържват в олио. Когато са готови, се изваждат в купа и разбъркват с кремата сирене, пармезана и ситно нарязан чедър. С тази смес се пълнят гъбките....
Открита лазаня с гъбиОткрита лазаня с гъби
След това на тънка струйка при непрекъснато бъркане се добавя прясното мляко. Оставя се на тих огън, докато се сгъсти, като бъркането продължава. Подправя се с белия пипер и сол на вкус....