Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пица у дома
Отгоре върху пицата, по свой вкус, започваме да редим продуктите, но без царевицата.
Слагаме да печем във фурната и десетина минутки преди да е готова пицата, разхвърляме върху нея и царевицата.
Приятен апетит!...
Пет начина да бъдем по-щастливи днес
Сигурно вече сте си казвали, че ще бъдете щастливи едва когато откриете мечтаната работа или срещнете идеалния партньор....
Кекс с пет яйцаМоже да проверим дали е изпечем с клечица. Ако по клечицата няма полепнало тесто, кексът е изпечен....
2
Пет минутен лимонов десерт
Заглаждате го и поръсвате с настъргана лимонова кора този пет минутен лимонов десерт....
Торта за пет минути
Оставете крема да се охлади.
Сложете вафлите в блендер и ги смелете на дребни трохи.
Залейте бисквитената торта с крема, поръсете с вафлите и оставете в хладилника да стегне.
Тортата за пет минути е готова....
Бързи и лесни бургери у дома
Хубаво е да постои поне 30 мин в хладилник.
Бургер кюфтетата приготвям на скара с керамична плоча....
Пет съвета как да съхраним летния загар
Лятото вече е тук и много от нас почиват край морето, събирайки летен загар. С приключване на летния сезон обаче тенът ви може да избледнее.
Съществуват много начини за запазването на тена, но според специалисти тези пет...
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Пет лесни съвета как да спрете да прахосвате храна
/page
pageПланирайте
Каквото и да ви съветват рекламите, не бъдете емоционални преди да отидете в хипермаркета. Направете си план от какво се нуждаете. Първо прегледайте какво има във вашия хладилник....
Пет вида пържена риба с гарнитура
Почистваме и измиваме добре рибата.
Поставяме тигана на котлона заедно с олиото.
Всяка една риба потапяме в брашното, което предварително сме сложили солта и сме разбъркали добре, изтръскваме и пържим от двете страни...
Кашкавалени крекери с пет вида семена
Маслото се оставя да омекне на стайна температура и се смесва с яйцата и солта.
Разбърква се добре и се добавят сметаната, семената и настърганият кашкавал....
Пет етерични масла, които трябва да имате у дома
Етеричните масла или маслата, извлечени от ароматни растения, са в състояние да лекуват широк спектър от здравословни проблеми. Те са естествени антидепресанти, болкоуспокояващи, повишаващи настроението и имунитета. Ето...
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Пет съвета за прочистване на организма
Добре е през пролетта рибата да бъде включена в менюто най-малко два пъти седмично....
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
1
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Как да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....