Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Търси в партньора си това качество!
Затова, ако си мислите, че харесвате някого заради небесно сините му очи, помислете отново дали случайно няма сходен на вашия интелект и образователен ценз, който да съответства на вашия собствен....
Коктейл Това ли е всичко?
Разбъркваме в шейкър водката, ликьора, лимоновия сок, яйчния белтък и леда, докато се охлади добре.
Пресипваме в охладена коктейлна чаша.
Можем да се насладим на готовия коктейл Това ли е всичко?...
Постоянно ви е студено? Тогава прочетете това
Затова преди да инвестирате в няколко слоя дрехи, които да ви спасят от постоянното чувство за студ, помислете за тези възможни виновници и при нужда се консултирайте с лекар....
Защо ми се спи постоянно?
Ето възможните причини да ви се спи постоянно!
Анемия
Макар сънливостта да изглежда сравнително пренебрежителен симптом, то той всъщност може да ви подскаже много за вашето здраве....
Салата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината.
Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Топящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата.
Добър апетит!...
Ето защо постоянно се будите нощем
Качественият нощен сън е от съществено значение за цялостното ни здраве. Ето защо честото събуждане през нощта може да го наруши и на сутринта да се чувстваме изморени. Постоянните нарушения на съня могат дори да ни разболеят...
Пиле Омъжи се за менВръща се пилето със сметана в тигана със соковете си, полива се няколко пъти с горещ сос и се добавя още 25 г масло, разбърква се. Добавят се и накъсани листа босилек....
1
Палачинки, които не се късатМлякото леко се загрява. Яйцата се разбиват.
Нишестето се смесва със захарта и солта и се разтваря в част от млякото.
Добавят се останалото мляко и яйцата. Трябва да се получи гладка смес за палачинки....
5
Бухти, които се обръщат самиПържат се до зачервяване.
Поръсват се топли с пудра захар.
Бухтите, които се обръщат сами са готови....
4
Топящи се в устата бисквитки
По принцип тези топящи се в устата бързи и икономични бисквитки може да се направят без кокосово масло само с олио ( 1ч.ч.) - аз имах и реших 50/50....
Как се прави перлена захар
На Люси Евтимова е с добавка на брашно, а по-точно: Към 3 супени лъжици захар се прибавя 1 с. л. брашно, разбърква се до паста, така се да се задържа в ръката, да е лепкава, прехвърля се върху хартия за печене и върху малко...
Как се прави шарена сол
Това е така, защото шарената сол може да се използва върху различни сирена, запеканки и по-солени ястия, което изисква тя да не е прекалено солена....
Бухти, които се обръщат сами
Брашното се пресява заедно с бакпулвера и солта.
Яйцата се разбиват леко с телена бъркалка. Към тях се прибавят киселото мляко, олиото, захарта и ракията.
Постепенно се добавя брашното, като се бърка с лъжица....
Как се правят домашни тортелини
В следващите редове ще видите Как се правят домашни тортелини - вкусна рецепта, която ще ви стане любима.
В купа пресейте брашното и в средата направете кладенче....
Бухти, които се обръщат сами
Щом се надуят, сами ще започнат да се обръщат.
Щом са готови, поръсете бухтите, които се обръщат сами с пудра захар....
Топящи се в устата манатарки
Щом станат леко златисти, се добавя маслото и нарязаният на ситно чесън и се пържат още няколко минути.
Гъбите в масло се овкусяват с оцет и магданоз и се сервират още топли....
Първите признаци, че се отдалечавате с партньора
Когато започнете да се карате, без да има особена причина, също е ясен знак, че връзката ви се е изчерпала и е време да прекратите взаимоотношенията си....
Защо постоянно се схващам
Симптомите на постоянното схващане
- Изведнъж се получава остра болка, най-често в задната част на крака;
- Мускулите се свиват или усукват;
- Усеща се така, сякаш мускулът ви трепери;
- Не можете да повляете по никакъв...
Справете се така с постоянно течащия нос
Много е важно обаче в такива случаи да се замислите каква може да е причината за постоянно течащия нос....
Пица в тава, но това не е пицата на баба Ви
Бележка: казват, че мазнината обикновенно се добавя след първите 20 минути от месене на тесто, но аз не съм забелязал да има съществена разлика....
Шоколадови мъфини с топяща се сърцевина
Яйцето и захарта се разбиват с миксер до побеляване. Добавя се маслото и разбъркването продължава. Към киселото мляко се добавя содата за хляб и се смесва с течните съставки....