Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ето какво го накара да ви зареже!Ето какво го накара да ви зареже!
Приятелският секс е нещо много приятно, стига официалният мъж в отношенията да не завари жена си с този приятел, защото би било доста лоша ситуация. Флиртуване Едва 10% от жените вършат това несъзнателно....
Не ви харесва някой парфюм? Ами променете го!Не ви харесва някой парфюм? Ами променете го!
Колко пъти ви се е случвало да ви подарят парфюм и той да не ви хареса? Искате да го изхвърлите, а ви е жал. Най-доброто, което можете да направите, е да го подарите. Не бързайте, а просто го миксирайте с други аромати...
Сексът без презерватив пристрастява мъжаСексът без презерватив пристрастява мъжа
2
Когато мъжът прави секс редовно и с друга жена, от която получава същите вещества, то процесът на намаляване на влиянието се забавя във времето....
Солен кекс за мъжа миСолен кекс за мъжа ми
Да ви е сладко със соления кекс за мъжа ми!...
Как да накараме мъжа да промени стила сиКак да накараме мъжа да промени стила си
С малко такт и много нежно насочване може да промените стила на мъжа, когото харесвате. Има много мъже, на които им е абсолютно все едно какво ще облекат....
Мъчи ви постоянен вълчи глад? Ето как да го преборитеМъчи ви постоянен вълчи глад? Ето как да го преборите
Добрата новина – непреодолимият глад може да бъде преборен с няколко прости промени в начина ви на живот....
Сексът ви напоследък не върви? Ето каква може да е причинатаСексът ви напоследък не върви? Ето каква може да е причината
Има много предпоставки сексът между двама души да не върви. Оказва се обаче, че една от главните причини при много мъже и жени е недоспиването....
Любимата шкембе чорба на мъжа миЛюбимата шкембе чорба на мъжа ми
Оставете да поври за кратко и свалете от котлона. Овкусете със сол любимата шкембе чорба. Сервирайте с пресован чесън, смесен с оцет. Вкусотия страшна е любимата шкембе чорба на мъжа ми. Добър апетит!...
Ризото Миланезе, както го правят италианцитеРизото Миланезе, както го правят италианците
Слагаме бульона да заври и в него разтваряме шафрана. В тиган загряваме зехтина и в него запържваме ситно нарязания лук, докато стане прозрачен....
Често крещите на детето си? Ето как да го накарате да ви слуша!Често крещите на детето си? Ето как да го накарате да ви слуша!
Децата са непредсказуеми и на моменти щури. В природата на мъниците е да проявяват несъобразителност и неконтролируемо поведение понякога. Но за жалост това може да извади неопитните родители извън контрол. Крещите ли...
Жив да го ожалиш! Петя Буюклиева тероризира мъжа сиЖив да го ожалиш! Петя Буюклиева тероризира мъжа си
Певицата Петя Бyюĸлиeвa подлага мъжа си на истинско терор. В дома им тормозът е нещо нормално. Тони е свикнал Петя да го юрка и сякаш се е примирил, че всяка една секунда ще се налага да изпълнява прищевките ѝ. Съседите...
Лъже ли често детето ви? Ето защо го правиЛъже ли често детето ви? Ето защо го прави
Английският педагог Александър Нейл в продължение на половин век е изследвал поведението на децата и влиянията от наказанията. Неговите наблюдения са доказали основните причини, заради които децата лъжат. Най-вероятно...
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Разпределете го в торбички, затворете ти и приберете в хладилника. Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Страдате от ниска самооценка? Ето какво трябва да променитеСтрадате от ниска самооценка? Ето какво трябва да промените
Всеки човек има периоди, в които му липсва самочувствие и не е уверен в себе си. Когато ниската самооценка обаче се превърне в дългосрочен проблем, това може да има вредно въздействие върху психичното здраве и качеството...
Перфектното селфи – ето как да го постигнетеПерфектното селфи – ето как да го постигнете
Тайната за перфектното селфи е разкрита. Разберете само тук как стават най-фотогеничните снимки. Ким Кардашиян без съмнение може да бъде определена като кралицата на селфито. Снимките ѝ красноречиво доказват, че е най-добре...
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Задушавам в тиган за кратко нарязаното месо, след което го запържвам съвсем леко. Изкарвам от тигана и в същата мазнина слагам зеленчуците, предварително изчистени и нарязани, леко да се запържат....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Морски дарове карат мъжа да мисли за сексМорски дарове карат мъжа да мисли за секс
След студената зима ни атакуват сънливост и обща слабост, известни като пролетна умора. Кожато ни е бледа, а видът – леко измъчен. За да изглеждаме добре, са ни необходими витамини А, В6, С и биофлавоноиди. Те подобряват...
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
Замесете тесто и го оставете на студено за около 30 минути. Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....