Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да си направим домашно краве сиренеЦедката с домашното сирене се притиска с тежест, в тавичка с наклон, повдигната с нещо в единия край, за да се оформи питката сирене и да се изцеди добре, така стои около 12 ч....
3
Как да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне.
Ето как да си направим домашно филе Елена....
Картофите: Как да ги съхраняваме правилно?
Тях всеки ги обича. Пържени, печени или на пюре, гледаме винаги да ги имаме подръка. Част от многобройни ястия, супи, салати, гарнитура или сами в центъра на храната на масата, картофите са герои на много национални...
Стегнете дупето и бедрата с тези упражнения с клякане!
Започнете да правите пружиниращи клякания, като дишането е свободно. Повторете упражнението 10 пъти.
2. Клекнете с двата крака и изминете така поне 30 метра....
Правилна полезна закуска без глутен
На сутринта ги изплакваме.
Заливаме с топла водичка желаното количество ядки от елда до получаването на каша.
Нарязваме или настъргваме ябълката, прибавяме останалите съставки и размесваме всичко....
Отслабване с DHEA - как да го направим правилно
За да се постигне правилно отслабване, е необходимо набавянето на първия ензим 11βHSD1....
Упражнения за правилна стойка
Това може да се коригира с няколко упражнения.
Когато частите на тялото и мускулите не са в нормалните линии, някои мускули отслабват, докато други работят по-добре....
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Как да изсушим дренки? Вижте повече в следващите редове:
Подберете добре узрели дренки - около 1 кг. Почистете ги старателно....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Как бързо да почистите калмари и да ги сварите правилноКалмарите са чисти, но сурови и сега ще разберете как да ги сварите правилно.
Правилно варене на калмари
Слагаме тенджера с чиста вода на котлона, добавяме една супена лъжица сол....
1
Важни правила, за да протече бременността правилно
През втората половина на бременността е добре да извършва дихателни и други леки физически упражнения на чист въздух....
Какво е мулчиране и как правилно да го направим
Мулчирането е селскостопанска техника, която работи в три важни области на селското стопанство: подобрява почвата, увеличава добива на всички култури и улеснява работата на градинарите.
Мулчирането е ефективен метод...
Домашни печени фъстъци с шушулката - как да ги направим?
Осолявайки фъстъчената шушулка всъщност ще направите вашите печени ядки още по-вкусни, защото ароматът им се разгръща и поема по-добре....
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да сварим лесно кестени
Варете ги около 15 минути след момента на завиране на водата.
Извадете тези вкусни варени кестени и ги прехвърлете в купичка.
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени.
Насладете им се....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
1
Как да изсушим домати във фурната
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате.
Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът.
Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....
В сезона на гъбите: Как да ги изберем и приготвим правилноСъс сигурност избягвайте найлонови торбички, които ще предизвикат бърза ферментация на гъбите ви и дори ще ги направят токсични....
1