Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
На мода са сочните червени устниНа мода са сочните червени устни
Бронзираното червено пък е подходящо за брюнетки и русокоси. Преди да нанесете червилото, нанесете на устните си молив в телесен цвят, който да коригира недостатъците на устните ви....
Нeустоимо червени устниНeустоимо червени устни
Червените устни са класика, която никога няма да потъне в забвение. Всички тайни за неустоимо яркочервени устни ще намерите тук. Още от хилядолетия червеният цвят е символ на сексапил, изтънченост и превъзходство....
Торта Шоколадова целувка с малиниТорта Шоколадова целувка с малини
2
Слоевете на целувката трябва да бъдат с много приятен светло кафеникав цвят, отгоре да са твърди, а отвътре да бъдат меки. Изважда се от фурната и се оставя до пълно охлаждане....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
След 10-тина дни дренките вече са готови и може да ги приберете и консумирате. През зимата те са изключително полезни за повишаване на енергията и подобряване на имунитета....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
За червени устни пращали на кладатаЗа червени устни пращали на кладата
Лицето й е ненормално бяло, а устните в ярко, ярко червено. Любопитен е закон, който английският парламент прокарва през ХVІІ век....
Опасни ли са татуировките на устните?Опасни ли са татуировките на устните?
Опасни ли са татуировките на устните?...
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
По желание може са сгъстите с брашно, размито във вода. Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Формата на устните издава характера ви, дамиФормата на устните издава характера ви, дами
Тънки горни и долни устни Подобно на притежателите на малки и тънки устни, дамите с тънки горни и долни устни са доста затворени и студени....
Червени чушки - защо са толкова полезниЧервени чушки - защо са толкова полезни
Противопоказания за консумация на червените чушки Червените чушки са полезни, но в някои случаи трябва да се внимава с тях....
Неизпечените какаови зърна са алено червениНеизпечените какаови зърна са алено червени
Във вътрешността на плода се съдържат 30-50 зърна със светло червен до ален цвят....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
1
Сервират се със студена бира или червено вино! Добър апетит!...
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Как да изсушим домати във фурнатаКак да изсушим домати във фурната
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате. Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът. Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
Най-добре е да измервате температурата с кухненски термометър, но ако нямате, измерете с кутрето си - потопете и ако ви е добре в топлото мляко, но без да ви пари, значи това е правилната температура....
Със сок от червено цвекло мускулите ви ще са в топформаСъс сок от червено цвекло мускулите ви ще са в топформа
Учени са установили, че след консумация на червено цвекло можем да засилим бързината на нашия спринт с 2 на сто или с над 20 метра....
Пица в тава, но това не е пицата на баба ВиПица в тава, но това не е пицата на баба Ви
Започнете да следите пицата след 17-18 минути и я извадете в момента, в който Ви харесва на външен вид. Проверете дали основата е добре изпечена....
Как мъжете трябва да целуват ръкаКак мъжете трябва да целуват ръка
Устните на мъжа трябва да бъдат съвсем сухи и символично да се допрат до горната част на ръката на дамата; 7. Дланите не се целуват според етикета; 8....
Кои са зодиите, които се целуват най-страстноКои са зодиите, които се целуват най-страстно
Той определя дали подхождаме с плахи целувки към обекта на нашите желания, или сме готови да го засипем с огън и жупел....