Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пет тайни за разкрасяванеПет тайни за разкрасяване
За да изглеждате добре, не е необходимо да харчите баснословни суми, стига да знаете някои тайни за разкрасяване. Първата тайна е да оцените значението на хидратацията....
Ръжта крие подмладяващи тайниРъжта крие подмладяващи тайни
1
В този продукт се крие една от тайните за изключителното им здраве. Оказва се, че ферментацията на зърната прави много хранителни вещества по-лесно достъпни за усвояване в чревния тракт....
Японска гимнастика за подмладяване на лицетоЯпонска гимнастика за подмладяване на лицето
В тази статия ще споделим с вас една от тайните на японките за красиви лица, а именно японска гимнастика за лице, която в България е известна като Асахи....
Японски тайни за красива косаЯпонски тайни за красива коса
Дори и онези японки, които са достигнали завидна възраст, могат да се похвалят с красива коса. Ето какви са тайните за красива коса на японките!...
Шафран - най-добрата подправка за разкрасяване и подмладяванеШафран - най-добрата подправка за разкрасяване и подмладяване
Шафранът е подправка, получена от изсушени близалца на цветето Crocus sativus. Това е една от най-скъпите подправки в света поради интензивния труд, необходим за събиране на стигмите. Шафранът се използва от векове в традиционната...
Японски оризЯпонски ориз
1
Оризът се измива и сварява във водата, след което отново се изплаква със студена вода и си оставя да се отцеди. Към него се добавят грахът и царевицата, но отцедени от сока на консервите. Настъргва се половин морков и...
Японски омлетЯпонски омлет
Разбиваме яйцата със соевия сос и оризовия оцет. Загряваме олио, загребваме с черпак от сместа и пържим като за тънки палачинки. Когато яйцата се захванат, прегъваме единия и другия край към средата. Върху тях сипваме...
Японски палачинкиЯпонски палачинки
2
Опитайте нещо по различно от традиционните палачинки, като си направите японските палачинки, които са много пухкави и леки. Разбърквате в купа яйцата, захарта и меда до стопяване на захарта....
Японски КексЯпонски Кекс
2
Японският Кекс е готов....
Японски БухтичкиЯпонски Бухтички
Японските Бухтички са готови....
Японски бисквитиЯпонски бисквити
В купа разбиваме брашното, захарта, солта и сусама. Добавяме студеното масло и жълтъка и разбиваме докато удвои обема си. Разделяме тестото на две и го оставяме да почине за 30 минути. Оформяме го на руло и режем на тънки...
Подмладяваща маска за лицеПодмладяваща маска за лице
1
Пасирайте моркова с пасатора. Добавете киселото мляко и сока от лимона. Разбъркайте добре. Нанесете внимателно маската за лице по зоната на лицето с леки масажиращи движения. Оставете така за половин час....
Тайните оръжия за разкрасяване на африканкитеТайните оръжия за разкрасяване на африканките
В Япония разкрасяват, подмладяват и изглаждат кожата си, като си правят масаж с кърпа. Маските със злато и мляко пък са много характерни за Египет. Дамите в Африка също имат своите хитринки за разкрасяване....
Японски крем карамелЯпонски крем карамел
Извадете, охладете и сервирайте студен японския крем карамел. За любителите на крем карамела, ето и вариант за класически крем карамел....
Домашни японски сладкиДомашни японски сладки
Разбиваме жълтъците с вилица и добавяме захарта. Разбиваме 1-2 минути и сипваме сухото мляко и нишестето. Разбъркваме и размесваме с пръсти. Трябва да се получи меко лепкаво тесто. Разделяме го на 2 части. Към едната...
Пиле по японскиПиле по японски
Нарязваме пилето на дребно и го запържваме в сгорещеното олио, подправяме със сол и черен пипер. Доливаме сакето и бульона и задушаваме на слаб огън под капак до готовност. Сервираме поръсено с магданоз....
Пухкавите японски палачинкиПухкавите японски палачинки
3
Японските палачинки са с малко продукти, но имат своята специфика в приготвянето. За целта двете яйца се разделят на жълтъци и белтъци. Жълтъците се разбиват с млякото на хомогенна смес....
Пухкав японски омлетПухкав японски омлет
За този пухкав японски омлет разделете жълтъците от белтъците. Към жълтъците добавете солта, разбъркайте и оставете настрани. Белтъците със захарта разбийте на сняг....
Японски палачинки окономиякиЯпонски палачинки окономияки
Готовите японски палачинки окономияки се сервират със сос по избор или домашен окономияки сос....
Лесен японски чийзкейкЛесен японски чийзкейк
Лесният японски чийзкейк е готов....
Японски кифлички хокайдоЯпонски кифлички хокайдо
1
Намазват се с разбит жълтък и се пекат японски кифлички хокайдо на 180°C до готовност....
Японски дунапренен чийзкейкЯпонски дунапренен чийзкейк
5
Готовият японски чийзкейк се изважда, освобождава внимателно от формата и хартията за печене. Охлажда се и се поднася със сладко или пудра захар....
Спагети по японскиСпагети по японски
В тенджера се сгорещява олиото и се задушават лука и чесъна, добавя се пилешкото филе, моркова, картофите и пипера и се пържи с разбъркване. Добавя се кърито и джинджифила. Добавя се 3/4 ч.ч. вода, покрива се с капак и се...
Месо по японскиМесо по японски
Нарежете месото на тънки ивици и го сложете в йенска тава или дълбок глинен съд. Смесете всички продукти без зехтина и залейте месото, разбъркайте и оставете да се маринова за половин час. Загрейте зехтина в уок или...
Въздушен Японски КексВъздушен Японски Кекс
Въздушният Японски Кекс е страхотен!...