Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пет тайни за разкрасяване
За да изглеждате добре, не е необходимо да харчите баснословни суми, стига да знаете някои тайни за разкрасяване.
Първата тайна е да оцените значението на хидратацията....
Ръжта крие подмладяващи тайниВ този продукт се крие една от тайните за изключителното им здраве.
Оказва се, че ферментацията на зърната прави много хранителни вещества по-лесно достъпни за усвояване в чревния тракт....
1
Японска гимнастика за подмладяване на лицето
В тази статия ще споделим с вас една от тайните на японките за красиви лица, а именно японска гимнастика за лице, която в България е известна като Асахи....
Японски тайни за красива коса
Дори и онези японки, които са достигнали завидна възраст, могат да се похвалят с красива коса.
Ето какви са тайните за красива коса на японките!...
Шафран - най-добрата подправка за разкрасяване и подмладяване
Шафранът е подправка, получена от изсушени близалца на цветето Crocus sativus. Това е една от най-скъпите подправки в света поради интензивния труд, необходим за събиране на стигмите. Шафранът се използва от векове в традиционната...
Японски оризОризът се измива и сварява във водата, след което отново се изплаква със студена вода и си оставя да се отцеди. Към него се добавят грахът и царевицата, но отцедени от сока на консервите.
Настъргва се половин морков и...
1
Японски омлет
Разбиваме яйцата със соевия сос и оризовия оцет. Загряваме олио, загребваме с черпак от сместа и пържим като за тънки палачинки.
Когато яйцата се захванат, прегъваме единия и другия край към средата.
Върху тях сипваме...
Японски палачинкиОпитайте нещо по различно от традиционните палачинки, като си направите японските палачинки, които са много пухкави и леки.
Разбърквате в купа яйцата, захарта и меда до стопяване на захарта....
2
Японски бисквити
В купа разбиваме брашното, захарта, солта и сусама. Добавяме студеното масло и жълтъка и разбиваме докато удвои обема си.
Разделяме тестото на две и го оставяме да почине за 30 минути. Оформяме го на руло и режем на тънки...
Подмладяваща маска за лицеПасирайте моркова с пасатора.
Добавете киселото мляко и сока от лимона. Разбъркайте добре.
Нанесете внимателно маската за лице по зоната на лицето с леки масажиращи движения.
Оставете така за половин час....
1
Тайните оръжия за разкрасяване на африканките
В Япония разкрасяват, подмладяват и изглаждат кожата си, като си правят масаж с кърпа. Маските със злато и мляко пък са много характерни за Египет.
Дамите в Африка също имат своите хитринки за разкрасяване....
Японски крем карамел
Извадете, охладете и сервирайте студен японския крем карамел.
За любителите на крем карамела, ето и вариант за класически крем карамел....
Домашни японски сладки
Разбиваме жълтъците с вилица и добавяме захарта. Разбиваме 1-2 минути и сипваме сухото мляко и нишестето. Разбъркваме и размесваме с пръсти. Трябва да се получи меко лепкаво тесто.
Разделяме го на 2 части. Към едната...
Пиле по японски
Нарязваме пилето на дребно и го запържваме в сгорещеното олио, подправяме със сол и черен пипер.
Доливаме сакето и бульона и задушаваме на слаб огън под капак до готовност.
Сервираме поръсено с магданоз....
Пухкавите японски палачинкиЯпонските палачинки са с малко продукти, но имат своята специфика в приготвянето.
За целта двете яйца се разделят на жълтъци и белтъци. Жълтъците се разбиват с млякото на хомогенна смес....
3
Пухкав японски омлет
За този пухкав японски омлет разделете жълтъците от белтъците. Към жълтъците добавете солта, разбъркайте и оставете настрани.
Белтъците със захарта разбийте на сняг....
Японски палачинки окономияки
Готовите японски палачинки окономияки се сервират със сос по избор или домашен окономияки сос....
Японски кифлички хокайдоНамазват се с разбит жълтък и се пекат японски кифлички хокайдо на 180°C до готовност....
1
Японски дунапренен чийзкейкГотовият японски чийзкейк се изважда, освобождава внимателно от формата и хартията за печене. Охлажда се и се поднася със сладко или пудра захар....
5
Спагети по японски
В тенджера се сгорещява олиото и се задушават лука и чесъна, добавя се пилешкото филе, моркова, картофите и пипера и се пържи с разбъркване. Добавя се кърито и джинджифила. Добавя се 3/4 ч.ч. вода, покрива се с капак и се...
Месо по японски
Нарежете месото на тънки ивици и го сложете в йенска тава или дълбок глинен съд.
Смесете всички продукти без зехтина и залейте месото, разбъркайте и оставете да се маринова за половин час.
Загрейте зехтина в уок или...