Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименЛюбовта срещу годините
Не е толкова голяма разликата, просто си търси оправдание за да се разделите и не иска да те обиди. Няма смисъл да се чудиш как да го задържиш, ако толкова искаше да е с теб сега нямаше да ти каже така. Ако толкова държиш говори с него какво чувстваш, но по - добре се откажи и продължавай нататък.
АнонименМисля че той не ме обича
Той има ли приятели, с които да излиза? Може просто да търси приятелства. Другия вариант е да чака да създаде връзка с някоя друга и тогава да те напусне, това е твърде крайно разбира се, само предполагам. Говорила ли си с него по въпроса или... Може да усъвършенствате връзката си като излизате някъде, може да отидете в друг град, говорете си за каквото и да е, направи така че да не скучае ангажирай го непрекъснато... Успех!
АнонименВлюбена съм в брат му
Извинявай, но това което правиш е глупаво! Ще обърнеш всички срещу себе си. Всичко зависи от теб, трябва психически да се настроиш, сега не си виновна че си привлечена от него, стават такива неща, но помисли за последствията. Знам какво е, защото и аз съм се влюбвала преди в обвързан мъж, но някак си с времето отмина, надявам се съм успяла да го прикрия, все пак като го виждах грейвах А ти сега умишлено се опитваш да му привлечеш вниманието, помисли ли за брат му, за приятелката му и т.н.? Ако не можеш да издържиш раздели се с приятеля си и не се появявай пред тях. Има вариант да му кажеш, но не за да ти отговори със същото, а за да ти помогне да го преодолееш. Просто седни с него, обясни му, че си се влюбила в него, но не искаш да предприемаш нищо, защото обичаш брат му и го помоли да намерите начин да решите проблема. Ако е разбран човек, сигурна съм че ще ти помогне. Успех!
АнонименПомощ, имам ревнив син
Защо не опиташ да го оставиш при родителите си една седмица? Така през месец, докато свикне да е далеч от теб, нека стане постепенно?
АнонименПомощ, имам ревнив син
Пробвай всеки ден да го оставяш при някой, ангажирай го с някакви занимания... А баща му какво мисли?
АнонименПомощ, имам ревнив син
Другия вариант е да му покажеш лошата си страна, да му се караш по-често за дреболии и той да изпита необходимост да е далеч от теб. Например: "Защо ядеш така, ще изцапаш?" "Не пипай това" нещо от този сорт
АнонименПомощ, имам ревнив син
До свински - някакво решение няма ли да предложиш? Жената не иска диагнози...
АнонименПомощ, имам ревнив син
Това вече е друго Добър съвет :y:
АнонименКак разбирате думата допълване
Допълване? Това за мен означава две противоположности да са заедно и да си помагат при различни обстоятелства дори да са дребни. Например ти не можеш да готвиш обаче приятелят ти може и вместо да се репчите и той да ти натяква колко си тъпа, той върши тази работа вместо теб и така, същото правиш и ти ако не го бива в нещо, ти заемаш неговата роля ps: