Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименПомощ! Косопад?
Благодаря ти! Тези дни ще взема Тривитаминола, но до тогава продължавам с маските . Сега намерих една с хума, бадемово масло, жълтък и оцет. Мисля и нея да я пробвам. Много се радвам, че проблема при теб е изчезнал, защото наистина е много неприятно. Надявам се скоро и при мен да намалее. А всеки ден ли използваш този тоник или само на измита коса?
АнонименПомощ! Косопад?
Да, от София съм и досега съм ползвала само от обикновената хума от магазините.
АнонименПомощ! Косопад?
Хаха и това с аспирина съм го пробвала. Четох за маска с бадемово масло и аспирин, а и това с шампоана го направих, но още не мога да видя разлика.
АнонименПомощ! Косопад?
хаха и аз не мисля да го пропусна
АнонименПомощ! Косопад?
Днес го купих и довечера ще го пробвам. Ще ви споделя, ако видя някакъв ефект.
АнонименПомощ! Косопад?
Вчера пробвах шампоана, не съм очаквала от първия път да ми спре косопада, но искам да споделя, че косата ми е много мекичка и приятна след измиването с него. Дори и да не подейства на косопада не е лошо да се използва, защото при мен рядко се случва от някой шампоан косата ми да е толкова жизнена и мека. Благодаря за съвета за него, много съм доволна!
АнонименС какво да излекувам бялото течение
Като за начало отиди на гинеколог, за да разбереш от какво се получава.Има най-различни препарати, с които се лекува, в зависимост от какво е причинено, защото има най-различни видове и спрямо това дали има неприятна миризма, гъстотата и цвета му ти се назначава лечение.
АнонименПротивозачатъчни и страничните им действия
Зависи от това дали съдържанието на хормон е високо или ниско. Повечето на днешно време са с ниско съдържание. Например аз пия "Диане 35". То се използва за лечение и на много други неща, освен като противозачатъчно. Дори аз го пия за регулация на хормоните, защото имах болезнен и обилен цикъл. Препоръчвам него и "Логест".