Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименИмам бяло течение
браво, много як коментар, хахаха изкефих се :y:
АнонименСякаш вече не съм влюбена така, както бях преди
Ужас. Първото което ми направи впечетление беше, че явно майка ти е по-лека и от теб. Казала й била "Излез с друг и ще ти мине". Що за възпитание има тази жена? Аз на 15 години скачах още на въже, а ти се чудиш на кой х*й да скачаш с извинение. Гледали за втори път филм спала с него, не й звъннал 4 дни (ми, звънни му ти, бе) и тя помислила, че скъсали. После пак и звъннал друг и тя решила да го изпрати завинаги с един вълнуващ и як секс, ама й дошло. После пак срещнала друг, та после пак бившия. И после що не изпитвала същото, ами скъпа, ти иди счупи още 20 к*ра и чакай да ти дреме за някой. И плюс това какво значи имали сте нещо като отворена връзка, пък уж сте ходили? Знаеш ли изобщо какво означава "Отворена връзка" хахахаха, оооф лапееее, я вземи да порастнеш, де*ба.
АнонименСякаш вече не съм влюбена така, както бях преди
И какво, те всички мангали се женят на 12-13 това критерий за любов ли е? Хахахаха, за истинска любов ще ми говорише не на 23, а на 63 примерно.
АнонименИскам устни като на Алисия
Абе хайде стига! Момичето иска помощ и съвет, мъдростта, морала и другите неща си ги запазете за вас. Не и казвайте какво да си гледа и какво не, и и помогнете за каквото ви е помолила. Ако не можете да бъдете полезни, то поне не и пречете с коментарите си. А на момичето ще дам следния съвет - Мило момиче прави това, което на теб ти харесва, ен слушай другите. Алисия е страхотна жена и изглежда добре. На мен лично много ми харесва, а лично ти щом искаш устни като нейните отиди при лекар, той най-добре ще те информира за промените, които ще настъпят след интервенцията. Успех!