Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименКак да се запозная с нови хора?
Аз бих те посъветвала да се запишеш на нещо извънкласно - народни танци, фитнес или някакви други уроци. Там ще се запознаеш с хора на твоята възраст и ще създадеш познати извън училище. Но не забравяй, че приятел с някого не се става за 2 дни. Бъди търпелива и ще се получи. Успех! :y:
АнонименМного искам дете, но ме е страх
Родителите ти ще се зарадват за детето, бъди сигурна! Да, ще се притесняват за теб, но и ще се радват, особено ако виждат, че си щастлива и че мъжа до теб е сериозен.
АнонименКак да премахна целулита и стрии
Не се притеснявай да се съблечеш пред приятеля си само заради някакъв целулит и стрии. Ако свалиш дрехите си пред него, обещавам ти, че вниманието му ще бъде привлечено от друго. :wink: Това, което би го разколебало е твоята неувереност дали си привлекателна. Аз бих посъветвала да работиш първо върху проблема в главата и после - върху проблема с бедрата. :y: Успех, скъпа!
АнонименОтносно имената на децата
Ще си позволя да побутна темата, защото ми е интересна. Присъединявам се към останалите мнения. И на мен ми е странно (в лошия смисъл), когато чуя на детската площадка някоя майка да подвиква на момиченцето си "Тейлър! Ела", или "Ванеса" или за момче - Джордан. И трите примера съм ги срещала, не съм голословна. И винаги ми е много любопитно тия жени с какъв акъл дават подобри имена на децата си?! Ако бащата е чужденец някак си мога да проявя разбиране, въпреки, че аз в такава ситуация бих търсила среден вариант (Лора, Виктория, Мартин и др.), но при положение, че цялата рода са българи...?! Добрата новина е, че когато аз раждах Боян жените с които делях стая в болницата до една бяха избрали български имена за децата си. Като добавим и мненията тук ми се струва, че няма място за притеснения - западните имена няма да изместят българските! А Хелоуин у нас не е празник, а само повод за парти. :evil: