Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

Анонимен
Да, да, и така, като залепне ютията - чудно
Анонимен
Разделното и здравословно хранене са ключът към добрата фигура. И редовната физическа актовност разбора се
Анонимен
Емии, всеки фризьор използва различни балсами...или имаш предвид кристалите за коса, които се слагат в краищата, за да предпазват косата?
Анонимен
Ноктопластиката вече е почти отречен метод за удължаване на ноктите. Тя се прави с гел, с акрил, с удължители, в зависимост какво искаш, но отнема мнооого повече време от поставянето на гел лак. Аз съм с такъв и съм готова за час, с декорации и всичко.. :love: Освен това, при ноктопластиката ноктите се удължават с някакви изкуствени нокти, докато гел-лакът се нанася, изпича, изпилва и готово - изглежда напълно естествен.
Анонимен
Ами води се, че лампите за изпичане са вредни, защото са подобни на тези в солариума. Но все пак не смятам, че за някакви секунди може да стане кой знае какво. Освен това вече се произвеждат и напълно безвредни лампи. Гелът може да изтощи ноктите, както прави боята с косата, но ако на половин или една година се прави поаичка от месец-два, пълното възстановяване е факт. Все пак, за да се застраховам трябва да кажа, че всичко си зависи от типа нокти. Все пак всеки организъм е различен и реагира по различен начин на подобни външни вмешателства.
Анонимен
Аз съм против тези продукти, не мисля че наслояването на продукти е нещо хубаво.
Анонимен
Всичко зависи от типът коса и цветът, който искаш да постигнеш. На пазара има много бои, даже наскоро пуснаха някаква безамонячна, която била дори по-добра от другите :blush: питай в някоя козметика или направо се консултирай със сяоята фризьорка. а иначе и идеята за каната е добра - трудно ще я отмиеш, особено, ако е тъмна или черна...
Анонимен
Има кремове за избелване на кожата, както и домашни маски  . Оризът има избелващо действие - японките в миналото така са избелвали лицата си. Би трябвало продължителната употреба на маски с ориз да дадат резултат. И за маските с лимон съм чувала, че избелват, но мисля, че киселината ще направи кожата много чувствителна... И всичко това въпреки че винаги съм предпочитала тъмния тен
Анонимен
цената безспорно определя качеството. Аз имах комплект за 15-тина лева...е, нищо не ставаше от него. Оттогава залагам само на професионален педикюр, но все си мисля, че ако дам малко повече за по-качествен комплект, ще мога и сама да се оправям
Анонимен
Щом не си казваш годините, значи си малка. Имам такава позната, на 13, категорично отказва да яде, защото уж тялото ѝ не искало. А просто се прави на интересна. И като и сложат някъде да я почерпят, гледа с едни такииива големи очи, чак е смешно. Не се излагай, яж, ако не можеш, хапвай по малко, но често. И, да - лекарският съвет също няма да е излишен. Или родителския съвет.
Анонимен
За обзавеждането - мебели Виденов. Много удобни, практични, красиви, има избор и са супер евтини :s:
Анонимен
Намерих една прекрасна рецепта за филмки" от стар хляб. Правя я доста често - останалите филийки хляб се нарязват на кубчета. Поръсват се с червен пипер, сол, черен пипер, чубрица и зехтин. Объркват се внимателно и се изсипват в тава, върху хартия за печене. Слагат се за 20 минути на 170 градуса с обдухване. Получават се крутони, които могат да се похапват вместо чипс. Казвайте други :blush: :blush: