Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименКакво да подаря на приятелка за РД-то?
Разбира се, ако имам нужда друг път ще споделя отново
АнонименКакъв подарък искате да получите за Коледа?
Чудесно е подарък бебе Дано ни се сбъднат желанията.
АнонименКак да му кажа, че го обичам
Здравей, била съм в твоята ситуация и от твоята страна и от другата...та мога да ти кажа, че за да се чувстваш по-добре му го кажи, а винаги за едната страна съществува риск от това да не ни отвърнат в самото начало, това е нормално не се плаши
АнонименИдеи за подарък за гаджето ми?
Здравей, предполагам отдавна си купила подарък на гаджето си, ама ще препоръчам едно онлайн място, от където може друг с твоя проблем да си вземе нещо Banana.bg, на моя приятел мисля да му измисля нещо пак от там, тъй като е претенциозен доста.
АнонименТенденциите за есен-зима 2015
Здравей, аз също имам палто черно е, което същевременно е спортно елегантно, понеже моя стил е такъв, та поръчах си и от mymall едно спортно зимно яке, за да допълни колекцията ми от такива и така мисля аз да заложа на спортно елегантния стил тази есе-зима. Много хубава тема!
АнонименАз съм на 23, а той на 18
Годините никога нямат такова значение, а и нали е пълнолетен
АнонименКакви аксесоари използвате за вашият мобилен телефон?
Слушалки, зарядно,специални почистващи кърпички за екрана,няколко вида кейсове ,за да ги сменям и май е това
АнонименИскам да си сменя пола
По-забавен въпрос не бях срещала във форуми никъде... доста пари ще ти трябват не знам дали този живот ще ти стигне да ги събереш, но пак си помисли какво искаш да си
АнонименКакво означава да изгубиш човек насън
И аз сънувам подобен сън, чувала съм, че е на добро, на радост и разни такива.
АнонименСмешно ли е да ходя на фитнес?
И аз на тази възраст започнах да спортувам, просто е необходимо да не се прекалява с натоварването, малко тежест с по-голяма продължителност е добре в началото.
Анонименискам да отслабна 10 кг
Повече течности- поне 2 литра вода и други течности( без газирано), ограничи сладкото, хапвай си месо, но на скара бяло по възможност, не яж пържено, тестени неща, хапвай салати от зеленчуци и плодове, като внимавай кои плодове смесваш. Съветвам всеки, който иска да отслабне или поддържа някаква форма да започне да се храни разделно, не е толкова трудно, иска се постоянство и след време става начин на живот. Спорта също е важен, трябва да се правят упражнения и повече движение.
АнонименСпомен за мама
Много е тъжно написано, случайно го отворих и .... :cry: