Илария
Илария
Новак

Форумните Постове на Илария

  • ИларияБаща ми се самоуби и всичко се промениНаистина трудна ситуация...Май най-доброто е да продадете къщата и да изчезвате оттам..все някой ще я купи някога. Кураж и горе главата!
  • ИларияПроблем с пъпки по интимните частиВидях, че най-полезни в твоя случай билки могат да са невен, лавандула, коприва, ехинацея, бял равнец и глухарче
  • ИларияОтрицателен тест, но с наличие на бременност?!През последните месеци чух, че има партида негодни тестове за бременност, които отчитат, че не си, въпреки, че си бременна Не знам дали случаят е такъв
  • ИларияМоля да ми кажете истинатаСъвсем нормално дете ми се струваш Защо се притесняваш. Като възмъжееш, ще станеш супер готин...Ако се притесняваш за тялото си, започни да се занимаваш със спорт и толкоз. Успех!
  • ИларияИскам да направя моя модна линияДействай, в малко млади момичета като теб има такава инициатива и ентусиазъм. Момичетата от твоя клас в момента мислят сам за прическите си, докато ти имаш идея и поглед за нещо, което може да стане голямо. Все пак помисли добре, защото пласирането на дрехите сигурно ще е най-големият ти проблем. Но пък, ако на 17 се сблъскаш с толкова много неща, дори и да се провалиш, представяш ли си какъв опит ще имаш на 23,15, 30 г.. Успех!
  • ИларияСекс играчкиХехехее, Аз имам един със сериен номер - 0898581994 и е доста добър )) Ще ти излезе и по-евтино :y:
  • ИларияСекс играчкиза мен най-добрите са тези, които предлагат двойно проникване http://i.sexwell.bg/xlarge/7645/black-shot-vibrator.jpg въпрос на вкус де Иначе телефонът е на един мой приятел, който е готов да замени латексовите удоволствия с натурални
  • ИларияРевността, която ни убивакак може човек да има толкова голямо самочувствие, че да е сигурен, че половинката му няма да отиде при друг/а?! И въобще до самочувствие ли опират нещата? Според мен - не. Подобни ситуациия често са плод на моментно състояние или рутина в отношенията. Ревнивците са патологични случаи, ясно е, но тук идва ролята на половинката им да им вдъхне увереност. Ако не смятате, че двама души са заедно за да се допълват и подкрепят, то по-добре да не сте...В случая ако имате ревнив партньор и не можете да се справите със ситуацията, развръзката е прозаична - раздяла. :x:
  • ИларияСекс със женен мъжПредполагам, че това е така, но според мен връзка с женен мъж е все едно всеки ден да се риташ сам по задника. Извинявайте за сравнението, но е така - чиста проба самоунижение. Толкова ли няма свободни мъже, че трябва да крадем съпруга на някоя друга. Подобна ситуация говори само и единствено за егоизъм и задоволяване на нагона - ако това ви е достатъчно, карайте смело на пред и даже не един женен, а двама или трима паралелно...Може даже и на едно място да се съберете - това вече се нарича тръпка! :kiss: