Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Мрежата»Ilaria»Моите форумни постове
Ilaria
Ilaria
Новак

Моите форумни постове

IlariaБаща ми се самоуби и всичко се промени
Наистина трудна ситуация...Май най-доброто е да продадете къщата и да изчезвате оттам..все някой ще я купи някога. Кураж и горе главата!
IlariaПроблем с пъпки по интимните части
Видях, че най-полезни в твоя случай билки могат да са невен, лавандула, коприва, ехинацея, бял равнец и глухарче
IlariaОтрицателен тест, но с наличие на бременност?!
През последните месеци чух, че има партида негодни тестове за бременност, които отчитат, че не си, въпреки, че си бременна Не знам дали случаят е такъв
IlariaМоля да ми кажете истината
Съвсем нормално дете ми се струваш Защо се притесняваш. Като възмъжееш, ще станеш супер готин...Ако се притесняваш за тялото си, започни да се занимаваш със спорт и толкоз. Успех!
IlariaИскам да направя моя модна линия
Действай, в малко млади момичета като теб има такава инициатива и ентусиазъм. Момичетата от твоя клас в момента мислят сам за прическите си, докато ти имаш идея и поглед за нещо, което може да стане голямо. Все пак помисли добре, защото пласирането на дрехите сигурно ще е най-големият ти проблем. Но пък, ако на 17 се сблъскаш с толкова много неща, дори и да се провалиш, представяш ли си какъв опит ще имаш на 23,15, 30 г.. Успех!
IlariaРевността, която ни убива
как може човек да има толкова голямо самочувствие, че да е сигурен, че половинката му няма да отиде при друг/а?! И въобще до самочувствие ли опират нещата? Според мен - не. Подобни ситуациия често са плод на моментно състояние или рутина в отношенията. Ревнивците са патологични случаи, ясно е, но тук идва ролята на половинката им да им вдъхне увереност. Ако не смятате, че двама души са заедно за да се допълват и подкрепят, то по-добре да не сте...В случая ако имате ревнив партньор и не можете да се справите със ситуацията, развръзката е прозаична - раздяла. :x:
IlariaСекс със женен мъж
Предполагам, че това е така, но според мен връзка с женен мъж е все едно всеки ден да се риташ сам по задника. Извинявайте за сравнението, но е така - чиста проба самоунижение. Толкова ли няма свободни мъже, че трябва да крадем съпруга на някоя друга. Подобна ситуация говори само и единствено за егоизъм и задоволяване на нагона - ако това ви е достатъчно, карайте смело на пред и даже не един женен, а двама или трима паралелно...Може даже и на едно място да се съберете - това вече се нарича тръпка! :kiss: