Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименВредна ли е студената струя на сешоара?
веднъж са ми я изправяли така в салон предполагам че не вреди
АнонименНе издържам вкъщи....
Майка ти никога няма да те разбере.Малко са родителите който разбират децата си .Никога не съм намирала разбиране от родителите си когато съм искала да излизам или да се запиша на спорт неразбираем за тях."Прави каквото искаш" в превод е " Ако го направиш съм сърдита и край на джобните". Родителите винаги мислят доброто на децата си само че и те самите не знаят какво е най-добро за тях. Само помни че каквото и да казват и да правят те те обичат
АнонименСекс със женен мъж
не става въпрос да крадеш съпруга на някои.Ако обича толкова жена си ще си седи при нея.Аз не виждам нищо лошо във връзката с женен мъж стига да знаете какво правите и да не се наранявате.
АнонименСекс със женен мъж
Не съм омъжена и ни мога много да помогна но имам много приятелки които имат същия проблем .Повечето мъже ги е страх да не бъдат излъгани , да не ги наранят ,да не им изневерят.Работя предимно с мъже . Много пъти съм им задавала въпроса защо имат против половинките им да излизат сами , но и самите те не могат да обяснят точно.След като мъжете могат да излизат сами , защо ние жените не можем ?
АнонименСърцето или разумът
послушай сърцето си Може би нещо в връзката ти липсва и затова търсиш извън нея.От колко време си обвързана?