Пълнен агнешки бутПълнен агнешки бут
20 Септ.
Ефросия
Печен агнешки бутПечен агнешки бут
27 Дек.
Стоянка Русенова
Агнешки бут от ПиренеитеАгнешки бут от Пиренеите
10 Септ.
Севда Андреева

Агнешки бут Задушен във Фурна

Разгледай всички 74 авторски предложения относно агнешки бут задушен във фурна в Езине.бг.
Агнешки бут с подправкиАгнешки бут с подправки
карамфила се надуе (това ще отнеме само няколко секунди) изсипете горещото олио с подправките върху месото. Загрейте фурната до 200° С. Отново...
Задушен свински бут със сушени сини сливиЗадушен свински бут със сушени сини сливиСливите накиснете от предната вечер във виното, на другия ден ги отцедете и им отстранете костилките. Месото запържете в маслото, като...
Задушени агнешки дреболииЗадушени агнешки дреболии, нарязания на парченца лимон, черния пипер, солта. Слагаме ястието във фурната на 180 градуса и печем. Щом течността се изпари, ястието е готово. Сервираме с клончета магданоз и гарнитура от салата....
Задушено агнешко бутчеЗадушено агнешко бутче
измийте, подсушете и шпиковайте с парченца сланина. Добавете към зеленчука в съда, покрийте и задушете до омекване. След това долейте виното и...
Агнешко задушено с бобАгнешко задушено с бобда махнем мазнината – при агнешко и овче острият вкус се дължи основно на мазнината. Когато вентилът на тенджерата покаже, че налягането е достатъчно, засичаме 30 минути и ястието е готово. Можем да се поднесе с кускус....
Агнешки бут със сос от зеленчуциАгнешки бут със сос от зеленчуци
С марината от виното, нарязаните зеленчуци и подправките се залива нарязаното на порции бутче и престоява в нея 3-4 часа. След като се извади...
Печен агнешки бут с кисело млякоПечен агнешки бут с кисело млякополучената смес и го слагаме в тава. Печем го в предварително загрята фурна на 160 градуса под фолио. По време на печенето поливаме месото със...
Задушено агнешко в тенджераЗадушено агнешко в тенджераоколо два часа. Когато е готово ястието от задушено агнешко, може да се поръси с нарязан на дребно магданоз. Невероятно задушено агнешко в тенджера с екзотичен привкус!...
Агнешко задушено по баскиАгнешко задушено по баски
, останалия чесън, сол и пипер на вкус и задушете, бъркайки с дървена лъжица, до омекване на лука, за около 5 минути. Добавете червения пипер...
Задушено агнешко месоЗадушено агнешко месо
Нарязваме месото на кубчета като за кебап и го запържваме до златисто в мазнината. Добавяма поправките, счукания чесън, едната глава лук нарязана...
Задушено агнешко по магеланскиЗадушено агнешко по магелански
едно зрънце карамфил, наливаме малко вода и задушаваме под похлупак до омекване в слаба фурна. При задушаването заливаме месото със соса и...

Рейтинг

4.3
Общо 7 гласували
5 3
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: