Ezine.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Маринован Чесън
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

2

6

Поставят се капачките и бурканите с кисел чесън с джанки се обръщат.
Оставят се така, докато изстинат....

Досега обаче не са правени експерименти с доброволци, все още всичко е само на етап лабораторни тестове с животни....

Запържте за кратко целите чушлета и нарязания чесън.
Когато чесънът пусне аромата си, веднага добавете змиорките и посолете....

Затворете ги с капак и ги гответе още около 15 минути, докато водата от тях се изпари....

Посолете и ги овкусете с черния пипер, оставете да се овкусят за 15-тина минути....

Натривате отворите със сол и оставяте да се отцедят. Нарязвате лука на филийки, а чесъна - на ситно....

Смесете лимоновата кора, счукания чесън и нарязания лук, прибавете калмарите в тази смес....

Чинията се похлупва, за да се запари, омекне и овкуси скумрията с чесън и магданоз....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: