ПастърмаПастърма
05 Ноем.
Efrosia
Домашна пастърмаДомашна пастърма
18 Януари
ВИОЛЕТА МАТЕВА

Как се Прави Пастърма от Сърна

Открий всички 74 подбрани съвети относно как се прави пастърма от сърна в Езине.бг.
Говежда пастърмаГовежда пастърмаЗакачаме пастърмата на студено място и оставяме да се изсушава....
Свинска пастърмаСвинска пастърмаСлед пресоването пастърмата се намазва с гъста каша, приготвена от равни количества червен и черен пипер, разредени с 1—2 чаени лъжички студена вода...
Домашна телешка пастърмаДомашна телешка пастърмаПри благоприятни обстоятелства до две седмици пастърмата трябва да е готова....
Пастърма от еленско месоПастърма от еленско месоОкачете еленската пастърма на сухо и проветриво място. Рецептата е на старите майстори....
Омлет с картофи и пастърмаОмлет с картофи и пастърмаДекорираме с доматчетата и сервираме нашия Омлет с картофи и пастърма, още докато е топъл!...
Яхния от зрял фасул с овча пастърмаЯхния от зрял фасул с овча пастърмаПрибавяме овчата пастърма, нарязана на малки парченца, настърганите домати, растителното масло, джоджена и червения пипер....
Eмануела прави хит с разбито сърцеEмануела прави хит с разбито сърцеФолк бомбата Емануела, която е пред развод с младия си съпруг Никола, най-вероятно ще зарадва в скоро време феновете си с пресни хитове, пророкуват...
Работата ви прави дебели! Спрете да правите товаРаботата ви прави дебели! Спрете да правите товаПравите компания на колега в обяда Време е за обяд и колегите са гладни. Дори вие самите да не изпитвате глад, похапвате с тях за компания....
Сърна по ловджийскиСърна по ловджийскиСърна по ловджийски - вкусно ястие с дивечово месо!...
Филе от сърнаФиле от сърнаОбезкостяваме месото и го нарязваме на малки бифтеци, начукваме, посоляваме, поръсваме черен пипер и натриваме с подправки. Изпържваме месото...
Хапки от сърнаХапки от сърнаРибиците се нарязват на кубчета с размери 1 Х 1 см. приблизително и се осоляват и по желание олютяват. Маслото се сгорещява в тиган и в него се...

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: