Странджански винен кебапСтранджански винен кебап
23 Януари
Марина Норд

Как се Прави Телешко Винен Кебаб

Разгледай всички 74 авторски предложения относно как се прави телешко винен кебаб в Езине.бг.
Лесен винен кебапЛесен винен кебапГотвим ястието винен кебап на умерен огън, като разбъркваме от време на време. Когато месото омекне, прибавяме подправките....
Винен кебап със сърцаВинен кебап със сърцаПрибавя се брашното и се залива с гореща вода и вино. Оставя се на ниска температура да къкри до сваряване на сърцата....
Чомлек кебап с телешкоЧомлек кебап с телешкоарпаджикът, който предварително е задушен в останалата мазнина до полуомекване, обелените и нарязани на дребно червени домати, чубрицата и останалото вино...
Телешко каре с винен сосТелешко каре с винен сосТелешкото бонфиле се нарязва на пържоли с дебелина 2 см, които се начукват с дървено чукче....
Телешки кебап във фолиоТелешки кебап във фолиоПоднесете приготвения телешки кебап с гарнитура от задушен ориз. Друга подходяща гарнитура за този телешки кебап е и картофена салата....
Телешки кебап с яйцаТелешки кебап с яйцаПоръсваме със ситно нарязан пресен магданоз и поднасяме топъл приготвения кебап. Уникален кебап с бяло вино!...
Винен кебап от свински бутВинен кебап от свински бутПриготвеният винен кебап се пече на тих огън 2, 30 часа, без да се отваря....
Винен кебап с кисели краставичкиВинен кебап с кисели краставичкиПриготвеният винен кебап се поднася с варен ориз....
Свински кебап във винен сосСвински кебап във винен сосДобавете гореща вода (два – три пръста над месото), лука, черен пипер, сол и ситно нарязания магданоз и варете кебапа под капак на умерен огън, докато...
Тас кебап с телешко месоТас кебап с телешко месоТелешкото месо се нарязва на правоъгълни парчета. Слагат се в тенджера под налягане....
Телешки дроб с винен сосТелешки дроб с винен сосТелешкия черен дроб се нарязва на тънки продълговати или широки късчета, посолява се и се запържва в маслото, като се оставя сочен (алангле) и се...

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: