Ezine.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Телешко Варено
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Тенджерата се затваря и ястието ври на силен огън. След завиране котлонът се намаля и телешкото се вари за още около 40 минути....

Вкусното телешко варено в тенджера под налягане е готово....

Най-важното за приготвянето на рецептите с телешко е то да се вари с кокал, за да е вкусен бульонът, а яденето да не е безвкусно....

За да се получи вкусно телешко варено, е необходимо месото да е с кокал.
Телешкото рагу се слага в тенджера под налягане с подсолена вода....

Сервираме, като в чиния поставяме по парче от нашето телешко варено и част от ориз със зеленчуци....

Когато зеленчуците са се сварили, свинското варено се отстранява от котлона и подправя със смлян черен пипер....

Измийте месото и го сварете на слаб огън в зелевия сок. Извадете свареното месо и още докато е топло го намажете със счукания чесън.
След това...

Киселото зеле със свинско трябва да ври, докато самото месо се свари, както и зелето....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 4
52
40
31
21
10
Дай твоята оценка: