Пукани чорбаджийски чушкиПукани чорбаджийски чушки
26 Януари
Севда Андреева
Чорбаджийски чушки с олиоЧорбаджийски чушки с олио
13 Март
Янка Горанова

Консервиране на Чорбаджийски Чушки

Открий всички 74 подбрани съвети относно консервиране на чорбаджийски чушки в Езине.бг.
Пържени консервирани чушки върхаркиПържени консервирани чушки върхаркиПържени консервирани чушки върхарки се стерилизират за около пет минути....
Чорбаджийски чушки в доматен сосЧорбаджийски чушки в доматен сосСлед това добавете измитите чорбаджийски и люти чушки, нарязаните скилидки чесън, солта на вкус, черния пипер, захарта, оцета и олиото....
Апетитка от домати и чорбаджийски чушкиАпетитка от домати и чорбаджийски чушкиЗа да се запази тази апетитка от чорбаджийски чушки, добре е да я стерилизирате 7-8 мин....
Туршия от чорбаджийски чушки с хардалТуршия от чорбаджийски чушки с хардалНаредете в подходящ съд изстиналите чушки на редове, между които насипете нарязани скилидки чесън и ситно накълцан магданоз....
Чорбаджийски чушки с чесън и копърЧорбаджийски чушки с чесън и копърИмате уникално вкусни чорбаджийски чушки с чесън и копър....
Пържени чорбаджийски чушки със зелени доматиПържени чорбаджийски чушки със зелени доматиЗапечете леко чушките. Нарежете морковите на кръгчета, а доматите надупчете с игла. Нарежете лука на филийки....
Чорбаджийски качамакЧорбаджийски качамакСервираме чорбаджийския качамак в две отделни чинии и отгоре настъргваме кашкавал. Ястието е вкусно както топло, така и студено....
Чорбаджийски гювечетаЧорбаджийски гювечетаЧушките се почистват от семето и се нарязват на парчета. Лука също нарежете на ситно....
Чорбаджийски тараторЧорбаджийски тараторМлякото се разбива добре с тел или миксер. Прибавят се обелените и настъргани на ренде краставици, счуканият на кашица чесън, нарязаният копър, смлените...
Чорбаджийски сармиЧорбаджийски сармиМесото се разпределя на порции и се задушава в мазнината, след което се посолява, поръсва се с червения пипер и се изважда. В същата мазнина се...
Консервирани печуркиКонсервирани печуркиГъбите се измиват и нарязват на едри парчета. Накисват се във вода, където трябва да престоят едно денонощие. След това се отцеждат и варят половин...

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: