Манастирска Чорба как се Прави

Прегледай всички 74 подбрани съвети относно манастирска чорба как се прави в Езине.бг.
Боб чорба по манастирскиБоб чорба по манастирскиОколо 15-20 минути преди боб чорбата по манастирски да се свали от огъня се прибавят нарязаните на кубчета домати заедно с нарязаните листа джоджен...
Манастирска чорба от зрял фасулМанастирска чорба от зрял фасулЧорбата се посолява и се вари още 20 минути, а щом е готова, се поръсва със ситно нарязан магданоз....
Манастирска чорба от леща със зеленчуциМанастирска чорба от леща със зеленчуциГотовата Манастирска чорба от леща със зеленчуци подправяме с оцета и можем да сервираме в купички....
Чорба от варена леща по манастирскиЧорба от варена леща по манастирскиРазновидност: Ако към лещата се прибавят 1 връзка корени за супа, се получава още по-вкусна чорба....
Манастирска яхнияМанастирска яхнияВ мазнината се задушават до омекване лука, морковите, целината, нарязани на ситно. Прибавя се арпаджика, изчистените от костилки и нарязани на четири...
Манастирска зелена салатаМанастирска зелена салатаМарулите се измиват, почистват и се нарязват на дребно. Лукът и чесънът се почистват, измиват и нарязват на ситно. Доматите се нарязват на дребно...
Кюфтета по манастирскиКюфтета по манастирскиСмъкнете от котлона вашите кюфтета по манастирски. Пасирайте доматения сос (по желание)....
Ориз по манастирскиОриз по манастирскиИзплакнете ориза в 7 води и го отцедете. Залейте го с вряла вода 1:2 и оставете да ври, докато абсорбира течността. Отделно в по-голям съд загрейте...
Боб по манастирскиБоб по манастирскиВ тенджера със студена вода сложете боба да заври заедно с 1 глава нарязан на едро лук. Щом заври се прибавят нарязаните на ситно лук, чушки и моркови...
Работата ви прави дебели! Спрете да правите товаРаботата ви прави дебели! Спрете да правите товаПравите компания на колега в обяда Време е за обяд и колегите са гладни. Дори вие самите да не изпитвате глад, похапвате с тях за компания....
Праз чорба със сиренеПраз чорба със сиренеЩом заври прибавяме почистения и добре измит праз, нарязан на ситно. Оставя се на тих огън докато омекне. Прибавяме натрошеното сирене....

Рейтинг

3.7
Общо 3 гласували
5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: