Манастирска боб чорба

Манастирска боб чорба

0

чорба се подправя със ситно нарязан магданоз, джоджен и сол. Преди сервиране се прибавя оцет....

1

Манастирска Чорба как се Прави

Прегледай всички 74 подбрани съвети относно манастирска чорба как се прави в Езине.бг.
Боб чорба по манастирски

Боб чорба по манастирски

манастирски да се свали от огъня се прибавят нарязаните на кубчета домати заедно с нарязаните листа джоджен. Посолява се и се освежава с накълцан магданоз. По желание се добавят червен и черен пипер на вкус....

Манастирска чорба от зрял фасул

Манастирска чорба от зрял фасул

целината и по - късно с нарязаните на парчета пиперки. Когато омекне фасулът, се прибавят ситно нарязаните домати и джодженът. Чорбата се...

Праз чорба със сирене

Праз чорба със сирене

почистения и добре измит праз, нарязан на ситно. Оставя се на тих огън докато омекне. Прибавяме натрошеното сирене. След като заври се отстранява...

Чорба от картофи с праз

Чорба от картофи с праз

Нарязвате бялата част на праза на ситно и я задушавате в 2 с.л. олио. Прибавяте нарязаните картофи, наливате 1 л топла подсолена вода и варите...

Чорба от праз и маслини

Чорба от праз и маслини

Почистваме и нарязваме на ситно праза. Задушаваме го в мазнината до омекване. Добавя се пиперът, залива се със зелев сок и се оставя да заври...

Манастирска яхния

Манастирска яхния

1

В мазнината се задушават до омекване лука, морковите, целината, нарязани на ситно. Прибавя се арпаджика, изчистените от костилки и нарязани на...

Студена зелева чорба с праз и маслини

Студена зелева чорба с праз и маслини

праз и кисело зеле. Добавете нарязаните на едро яйца, олиото и червения пипер. Разбъркайте добре зелевата чорба и поднесете....

Манастирска зелена салата

Манастирска зелена салата

Марулите се измиват, почистват и се нарязват на дребно. Лукът и чесънът се почистват, измиват и нарязват на ситно. Доматите се нарязват на...

Чорба от зелев сок с праз и ориз

Чорба от зелев сок с праз и ориз

Нарязвате праза на дребно, сипвате го в сгорещеното олио, поръсвате с червен пипер и задушавате. Щом празът поомекне, сипвате водата и зелевия сок. Когато супата заври, прибавяте ориза. Варите на умерен огън....

Боб по манастирски

Боб по манастирски

5

В тенджера със студена вода сложете боба да заври заедно с 1 глава нарязан на едро лук. Щом заври се прибавят нарязаните на ситно лук, чушки и...

Ориз по манастирски

Ориз по манастирски

2

Изплакнете ориза в 7 води и го отцедете. Залейте го с вряла вода 1:2 и оставете да ври, докато абсорбира течността. Отделно в по-голям съд...

3.7
Общо 3 гласували
5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: