Оризов грис с ябълкиОризов грис с ябълкиГрис
07 Ноем.
Дебелата Берта
Грис халваГрис халва
24 Февр.
Росица Стоянова
Грис фламериГрис фламери
31 Март
Ефросия

Оризов Грис

Прегледай всички 74 авторски предложения относно оризов грис в Езине.бг.
Грис хайверГрис хайверРазмийте доматеното пюре в 3 ч.ч. студена вода. Добавете сол на вкус, изсипете гриса и сварете до готовност. Разбъркайте майонезата с 1-2 с.л...
Лесен хайвер от оризов грисЛесен хайвер от оризов грисВодата се оставя да заври и след това в нея се изсипва грисът заедно със зехтина. Бърка се енергично, за да не загори. Щом грисът се свари, се отдръпва...
Мляко с грисМляко с грисСложете млякото да заври на котлона и сложете захарта. Разбъркайте и започнете да прибавяте при непрекъснато бъркане и на тънка струя гриса. Продължавайте...
Сладкиш с грисСладкиш с грисПържете малко гриса в стопеното масло. Прибавете разбитото със содата мляко и вани­лията. Разбъркайте, прехвърлете в намаслена тавичка и печете в...
Пирог с грисПирог с грисПриготвяме тестото от посочените продукти и го оставяме в хладилника. Кипваме млякото, сипваме гриса и варим до гладка каша. Прибавяме захарта...
Арменска грис халваАрменска грис халваРазстелете гриса в тава и добавете към него нарязаните на едро орехи. Сложете да се запече в предварително загрята фурна на 170 градуса до порозовяване...
Гръцки грис кремГръцки грис кремВ купа разбийте жълтъците и добавете пудрата и кафявата захар, разбъркайте ги до еднородна смес. Налейте прясното мляко на тънка струя към тях...
Традиционна грис халваТрадиционна грис халваВ широка теджера или тиган сложете маслото и олиото и загрейте на средна сила на котлона. Маслото не бива да изгаря, защото ще промени много вкуса...
Баклава с грисБаклава с грисРазпънете корите и започнете да ги редите в намаслена тавичка. Поръсвайте всяка кора с разтопена мазнина, а през две кори слагайте от гриса. През...
Грис по английскиГрис по английскиВ съд върху котлона слагаме прясното мляко със захарта да заври, добавяме гриса. Разбъркваме, докато кремът се сгъсти. Махаме от огъня и при непрекъснато...
Шоколадова грис халваШоколадова грис халваРазтопяваме маргарина в подходящ съд и към него прибавяме гриса, пържим докато стане тъмно златисто, прибавяме водата и продължаваме да разбъркваме...

Рейтинг

3.6
Общо 9 гласували
5 3
4 2
3 1
2 3
1 0
Дай твоята оценка: