Грис хайверГрис хайвер
27 Септ.
Elena Todorova
Грис халваГрис халва
24 Февр.
Rosi Stoyanova

Оризов Грис

Прегледай всички 74 авторски предложения относно оризов грис в Езине.бг.
Грис фламериГрис фламериНарежете плодовете и ги залейте с рома. Ако използвате компот, отцедете плодовете добре. Карамелизирайте захарта и излейте топлото мляко. Бъркайте...
Лесен хайвер от оризов грисЛесен хайвер от оризов грисВодата се оставя да заври и след това в нея се изсипва грисът заедно със зехтина. Бърка се енергично, за да не загори. Щом грисът се свари, се отдръпва...
Накип с грисНакип с грисСложете прясното мляко и водата да заврат заедно с 1 с.л. захар и 1 с.л. масло. Сипвайте постепенно гриса във врящото мляко и разбърквайте. Щом уври...
Супа от грисСупа от грисСложете водата да кипне, посолете на вкус. Изсипете гриса при непрекъснато бъркане. Оставете да кипне, намалете котлона и варете 5-6 минути, като...
Пудинг от грисПудинг от грисСмесете гриса с млякото и захарта и ги сварете. Отстранете сместа от котлона и я оставете до добре да се охлади. Постепенно добавете жълтъците, един...
Топки от грисТопки от грисСипете постепенно гриса в кипящото мляко и бъркайте до получаване на гладка каша. Варете и бъркайте, докато започне да се отделя от съда. След...
Суфле с грисСуфле с грисСложете млякото със захарта да се загрее и добавете при непрекъснато бъркане гриса. Бъркайте, докато се сгъсти и свалете от котлона. Щом се...
Класическа грис-халваКласическа грис-халваЗапечете гриса в умерена фурна до златисто, като периодично разбърквайте с дървена лъжица. Към топлия грис добавете кравето масло и бъркайте до...
Толумбички с грисТолумбички с грисТолумбички с грис - за любителите на сиропирани сладкиши и сладки. В касерола сложете водата, солта, захарта и кравето масло на котлона. Изчакайте...
Арменска грис халваАрменска грис халваРазстелете гриса в тава и добавете към него нарязаните на едро орехи. Сложете да се запече в предварително загрята фурна на 170 градуса до порозовяване...
Гръцки грис кремГръцки грис кремВ купа разбийте жълтъците и добавете пудрата и кафявата захар, разбъркайте ги до еднородна смес. Налейте прясното мляко на тънка струя към тях...

Рейтинг

3.6
Общо 9 гласували
5 3
4 2
3 1
2 3
1 0
Дай твоята оценка: