Паста БолонезеПаста Болонезе
19 Май
Бисерка
Чеснова пастаЧеснова паста
28 Август
Дони

Паста Патафри

Открий всички 74 избрани предложения за паста патафри в Езине.бг.
Маслинова пастаМаслинова пастапаста върху препечена франзела. По желание може да добавите в пастата и 50-60 г настърган пармезан....
Паста ОливадаПаста ОливадаСмелете маслините, чесъна и каперсите. На тънка струйка добавете зехтина, като разбиването трябва да продължава. Накрая прибавете...
Паста АлфредоПаста Алфредо. Отцедете сварената паста и прибавете към соса. Добавете индийското орехче, пармезана и млякото, овкусете със сол и черен пипер. Разбърквайте внимателно и сервирайте пастата, поръсена с още пармезан....
Домашна пастаДомашна паста. Добре е да повторите още веднъж тази процедура. Последната фаза е да разтопите топките пак на 1 мм и да изрежете паста в желаните форми - дълги...
Пандишпанови пастиПандишпанови пасти
Пресейте брашното с бакпулвера. Яйцата се разбиват заедно със захарта и водата до побеляване, след което се добавят към брашното. Бъркайте до...
Телешко с пастаТелешко с паста
Нарежете телешкото месо на парчета и го шпиковайте с чесън и магданоз. Овкусете със сол и черен пипер и го запържете в сгорещен зехтин. Когато се...
Паста със сьомгаПаста със сьомгаим, добавете 1 с.л. лимонов сок, щипка карамфил, сол и черен пипер на вкус. Сварете пастата в подсолена вода и я отцедете. Разпределете я...
Пиле с пастаПиле с паста
овалваме в царевичното нишесте, червения пипер и малко сол. Сварете алденте пастата и я разпределете в тавичка. Залейте с разтопеното масло...
Паста на тиганПаста на тигандоматената паста. След кратко разбъркване се слагат фусилите и се доливат около 350 мл топла вода. Пастата се овкусява със сол, сух риган и босилек...
Паста със сардиниПаста със сардиниминута. Междувременно пригответе пастата според упътването на опаковката. Отцедете и сложете при рибената смес на тигана. Добавете соса от...
Бърза паста КарбонараБърза паста КарбонараСварете пастата. Междувременно загрейте зехтина, добавете нарязаната панчета и запържете за 4-5 минути, докато стане хрупкава. Разбийте...

Рейтинг

3.9
Общо 8 гласували
5 0
4 7
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: