Бавно печен свински джолан в гювеч

Бавно печен свински джолан в гювеч

0

хладилника за няколко часа. Дъното на глиненият гювеч се намазнява, поставят се необелени целите скилидки чесън, а върху тях джолана. Налива...

1

Печен Свински Джолан в Гювеч

Разгледай всички 15 подбрани съвети относно печен свински джолан в гювеч в Езине.бг.
Печен свински джолан

Печен свински джолан

5

. На следващия ден прехвърлете джолана в намазнена тава за печене, залейте с чашка зехтин, покрийте с фолио за печене и сложете да е пече за...

Печен Свински Джолан в Плик

Печен Свински Джолан в Плик

1. Измийте свинския джолан и го сложете в дълбока тенджерка. Залейте с подсолена вода, така че да го покрива. Поставете на умерен огън под капак...

Свински джолан със сърца в гювеч

Свински джолан със сърца в гювеч

2

. Долейте още 1 ч.ч. вино и объркайте с всички подправки на вкус. Сложете капака на гювеча и сложете да се пече за около 2 часа в умерена фурна....

Свински джолани в гювеч с картофи

Свински джолани в гювеч с картофи

6

Свинските джолани се посоляват и се слагат в гювеча, върху тях се нарязват гъбите, морковите, лукът, доматите и картофите на по едро. Всичко...

Свински джолан

Свински джолан

Вземете свинския джолан и го шпиковайте с парчета сланина или бекон. Сложете го да се пържи с 3/4 ч.ч. мазнина, като го обръщате, за да се...

Печен Джолан по Бански

Печен Джолан по Бански

скилидки чесън и вино. Свинският джолан се пече на 190-200 градуса до готовност, докато омекнат картофите и месото стане златистокафяво....

Свински джолан по фламандски

Свински джолан по фламандски

. Прибавете картофите и оставете на котлона, докато и те се сготвят. Добавете още подправки на вкус и поднесете ястието от свински джолан по фламандски топло в дълбоки купи....

Свински джолан с гъби

Свински джолан с гъби

2

Сложете джолана да се свари напълно, след което го обезкостете и нарежете месото. Нарежете гъбите на филийки и лука на полумесеци. Загрейте...

Свински джолан под фолио

Свински джолан под фолио

се смесва с подправките - черен пипер, индийско орехче, бахар и сол. Налива се вода около един пръст. Отгоре се поставят овкусените джолани. Завива се с фолио и се пече в слаба фурна около 4 часа....

Печен Джолан по Бански

Печен Джолан по Бански

обелваме. В глинен съд поставяме свински джолан заедно с нарязаните лук и картофи, скилидките чесън и виното. Овкусяваме с черния пипер и солта. Захлупваме съда и печем на умерена фурна до готовност....

Свински джолан на сач

Свински джолан на сач

Загряваме голям сач на котлона, добавяме малко олио и слагаме предварително сварените и обезкостени джолани. Добавяме едро нарязания на филии...

3.9
Общо 9 гласували
5 4
4 1
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка: