Приготвяне на Солен Паламуд

Прегледай всички 74 подбрани съвети за приготвяне на солен паламуд в Езине.бг.
Печен ПаламудПечен ПаламудПаламудът се пече 30-40 минути в умерена фурна....
Богата Паламуд ЧорбаБогата Паламуд ЧорбаТъй като късната есен е сезонът на паламуда, може да си приготвите тази чорба по всяка време на годината, дори и ако ползвате замразена риба....
Паламуд по градинарскиПаламуд по градинарскиПочистете паламуда и махнете главите. Сложете да заври 1 л вода с олиото и посолете на вкус....
Паламуд на фурнаПаламуд на фурнаПочистете рибата. Сложете да се маринова за 1 нощ в оцета, дафиновия лист, 1 едро нарязана глава лук, едро нарязан морков, наситнен магданоз и сол...
Паламуд във фолиоПаламуд във фолиоИзпечете паламуда във фолио на скара или във фурна....
Паламуд на скараПаламуд на скараВ коремите на опечените паламуди се слага по няколко филийки от магданозеното масло....
Домашно приготвена ментаДомашно приготвена мента
1
В тенджера на котлона загряваме водата със захарта, за да се разтвори. Охлаждаме, добавяме ракията + капките + боята измиваме със спиртомер, трябва...
Домашно приготвена подправкаДомашно приготвена подправкаДомашната подправка ползвам за всякакъв вид ястия, но най-много за приготвяне на супи....
Домашно приготвен суджукДомашно приготвен суджукМесата смиламе с машинка за кайма. Поставяме в дълбок съд и към тях прибавяме подправките. Омесваме добре, след което оставяме на хладно да...
Домашно приготвен бахурДомашно приготвен бахурБъбреците, сърцата и дробът измиваме добре с вода. Измиваме добре ориза, изсипваме вода и оставяме да набъбне в тенджерата на котлона. Праза нарязваме...
Домашно приготвен катъкДомашно приготвен катъкОвчето мляко сипваме в съд и поставяме на водна баня и оставяме да ври за около 2 часа. След като е готово, оставяме на страна, за да се охлади....
Печен паламуд в хартияПечен паламуд в хартияПаламуд се почиства и разрязва, облива се с олио и се осолява....

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: