Печен ПаламудПечен ПаламудПечена Риба
27 Окт.
Дебелата Берта
Паламуд на фурнаПаламуд на фурна
30 Април
Илария

Приготвяне на Солен Паламуд

Прегледай всички 74 подбрани съвети за приготвяне на солен паламуд в Езине.бг.
Паламуд във фолиоПаламуд във фолиоПочистете паламуда и го разтворете. Овкусете го със сол и черен пипер, сложете дафиновия лист и едро натрошения бахар....
Паламуд на скараПаламуд на скараВ коремите на опечените паламуди се слага по няколко филийки от магданозеното масло....
Домашно приготвена подправкаДомашно приготвена подправкаДомашната подправка ползвам за всякакъв вид ястия, но най-много за приготвяне на супи....
Домашно приготвен суджукДомашно приготвен суджукМесата смиламе с машинка за кайма. Поставяме в дълбок съд и към тях прибавяме подправките. Омесваме добре, след което оставяме на хладно да...
Домашно приготвен бахурДомашно приготвен бахурБъбреците, сърцата и дробът измиваме добре с вода. Измиваме добре ориза, изсипваме вода и оставяме да набъбне в тенджерата на котлона. Праза нарязваме...
Домашно приготвен катъкДомашно приготвен катъкВ купичка слагаме солта, киселото мляко, маята и малко прясно мляко. Разбъркваме, така че да разтопим солта....
Банички с пушен паламудБанички с пушен паламудОт брашното, яйцето, рома, солта и вода замесете тесто, разточете го на широка правоъгълна кора, колкото е широко разточеното масло и два пъти по-дълга...
Печен паламуд в хартияПечен паламуд в хартияПаламуд се почиства и разрязва, облива се с олио и се осолява....
Пълнен паламуд по рускиПълнен паламуд по рускиПоднесете пълнения паламуд по руски с гарнитура от картофи или салата. По този начин могат да се приготвят и всички други големи риби....
Варен паламуд по градинарскиВарен паламуд по градинарскиИзчистваме рибата и я измиваме, овкусяваме я със сол и черен пипер и я оставяме да престои на хладно за 1 час....
Паламуд плакия с лукПаламуд плакия с лукНатриваме рибата отвън и отвътре със сол и черен пипер. В коремната и кухина поставяме връзката копър и половин лимон....

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: