Ezine.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Джолан
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

6

Свинският джолан се пече на 190-200 градуса до готовност, докато омекнат картофите и месото стане златистокафяво....

Слага в долната част на студена фурна и се пече на 150-160 °C за около 3 часа.
Добър апетит с моя печен джолан в гювеч!...

Намалете на 160°C и печете 2-3 часа.
Извадете и сервирайте с подходяща гарнитура джолана на фурна в ананас.
Източник: Karlos Arguiñano...

Печен свински джолан с кожа можем да поднесем с печени картофки.
Вижте също как да си направите бавнопечен свински джолан в гювеч....

Измийте свинския джолан и го сложете в дълбока тенджерка. Залейте с подсолена вода, така че да го покрива....

Печеният джолан в Еър Фрайър е готов!
Вижте също как да си направите печен джолан в гювеч или любимия джолан с картофи на фурна....

Поднесете печения свински джолан със зеленчуци с магданоз по желание....
Рейтинг
4
Общо гласували: 8
51
46
31
20
10
Дай твоята оценка: