Ezine.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Джолан
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печен свински джоланНадупчете свинския джолан навсякъде с вилица. Разбъркайте виното с всички подправки и залейте месото с тази смес....
6
Печен Джолан по Бански
Свинският джолан се пече на 190-200 градуса до готовност, докато омекнат картофите и месото стане златистокафяво....
Печен джолан в гювеч
Слага в долната част на студена фурна и се пече на 150-160 °C за около 3 часа.
Добър апетит с моя печен джолан в гювеч!...
Джолан на фурна в ананас
Намалете на 160°C и печете 2-3 часа.
Извадете и сервирайте с подходяща гарнитура джолана на фурна в ананас.
Източник: Karlos Arguiñano...
Печен Свински Джолан в Плик
Измийте свинския джолан и го сложете в дълбока тенджерка. Залейте с подсолена вода, така че да го покрива....
Печен свински джолан със зеленчуци
Поднесете печения свински джолан със зеленчуци с магданоз по желание....
Рейтинг
4
Общо гласували: 8
51
46
31
20
10
Дай твоята оценка: