Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Типово хлебче с хрупкава коричка
Разтворете маята в малко топла вода, като прибавите захарта и една супена лъжица брашно.
Щом маята шупне я прибавете към брашното. Добавете солта...
Малки солени еклери
Печете домашните еклери за половин час на 180 градуса.
След това малките солени еклери са готови да си хапнете....
Еклери с шоколадСлед като изстинат изпечените еклери се пълнят със шприц с крема. Поливат се с разтопен шоколад....
2
Еклери със сирене
Печете 30 минути, за да станат хрупкави и златисти. Поръсете 25 г от настърганото сирене върху горещите еклери. Охладете....
Еклери с шоколадов крем
Шприцовайте продълготвати еклери в тава с хартия за печене. Оставяйте разстояние между тях - поне 4 см, защото при печенето ще се надуят....
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: