Ezine.bg»Избрани Колекции»Как се Приготвя Гъши Дроб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Дробът и ябълката се запичат заедно на сух тиган, зеленчуците се запичат на скара. Сосът се приготвя, като виното се загрява в тенджера....

Парчетата гъши дроб се запържват по 1 минута от всяка страна и се отцеждат върху кухненска ролка....

2

Отгоре се залива с бульон. Оставя се в хладилника за 20 минути и отгоре се слага гъшия дроб....

1

Дробът, на който е отстранена ципата, се потапя за секунда във вряща вода, изважда се и се нарязва на парчета....

Извадете изпържения дроб, овкусете го със сол и черен пипер и го оставете да се отцежда върху салфетка.
Прехвълете в чиния....

Приготвеният агнешки черен дроб се бланшира във вряща вода, посолява се, нарязва се и се разпределя в булото заедно със скилидките чесън....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: