Ezine.bg»Избрани Колекции»Как се Приготвя Гъши Дроб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гъши дроб
Дробът и ябълката се запичат заедно на сух тиган, зеленчуците се запичат на скара. Сосът се приготвя, като виното се загрява в тенджера....
Гъши дроб с препечени филии
Парчетата гъши дроб се запържват по 1 минута от всяка страна и се отцеждат върху кухненска ролка....
Класически пастет от гъши дробПастетът се минава през цедка, за да бъде по-фин.
Овкусяваме готовия класически пастет от гъши дроб с прясно смлян черен пипер....
2
Фоа гра натюр (Гъши дроб натюр)Дробът предварително се накисва за 10-12 часа в студена вода, след това се отцежда и внимателно се подсушава. С остър нож почистете всички жили....
1
Лазаня с праз и гъши дроб
Отгоре се залива с бульон. Оставя се в хладилника за 20 минути и отгоре се слага гъшия дроб....
Задушен дроб с домати
Дробът, на който е отстранена ципата, се потапя за секунда във вряща вода, изважда се и се нарязва на парчета....
Черен дроб с бекон
Извадете изпържения дроб, овкусете го със сол и черен пипер и го оставете да се отцежда върху салфетка.
Прехвълете в чиния....
Агнешки дроб в було
Приготвеният агнешки черен дроб се бланшира във вряща вода, посолява се, нарязва се и се разпределя в булото заедно със скилидките чесън....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: