Ezine.bg»Избрани Колекции»Бързо Лесно Вкусно Свинска Глава
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Месото нарязано на хапки се задушава в мазнина. Добавя се дребно нарязаният лук. Когато лукът стане розов се прибавя граха, доматеното пюре и брашното...

1

Сложете в тенджера под налягане свинската глава, нарязаните на дребно корени от магданоз, морков и целина, начупения дафинов лист, глава печен лук...

Сваряваме агнешката глава в тенджера под налягане за около 20-30 минути....

Вижте също как да си направите задушено телешко или вкусно телешко фрикасе....

1

Ако желаете зелевият сок да стане резлив и по-приятен на вкус, добавете царевични зърна и хрян....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: