Ezine.bg»Избрани Колекции»Бързо Лесно Вкусно Свинска Глава
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бързо Лесно Вкусно Свинска Глава

Бързо Лесно Вкусно Свинска Глава

Прегледай всички 12 кулинарни идеи относно бързо лесно вкусно свинска глава в Ezine.bg.
Месо от свинска глава и грахМесо от свинска глава и грах
Месото нарязано на хапки се задушава в мазнина. Добавя се дребно нарязаният лук. Когато лукът стане розов се прибавя граха, доматеното пюре и брашното...
Чорба от свинска главаЧорба от свинска глава
1
Бъркайте бързо. По желание поднесете супата в компания на счукани скилидки чесън, поляти с малко оцет. Чорбата от свинска глава е готова....
Свинска глава със зелеСвинска глава със зеле
1
Месото от свинската глава се запържва леко. Зелето се нарязва на ситно и се задушава с мазнина. Поръсва се с червен пипер. Добавя се месото....
Селска супа със свинска главаСелска супа със свинска глава
Селска супа със свинска глава сервираме с оцет и чесън....
Телешка глава в шкембеТелешка глава в шкембе
Сложете главата в шкембето, така че гладката му страна да е отвътре....
Пастет от черен дроб и свинска главаПастет от черен дроб и свинска глава
2
Пастетът от черен дроб и свинска глава е готов....
Манджа от зрял фасул със свинска главаМанджа от зрял фасул със свинска глава
Сложете в тенджера под налягане свинската глава, нарязаните на дребно корени от магданоз, морков и целина, начупения дафинов лист, глава печен лук...
Супа от агнешка глава с булгурСупа от агнешка глава с булгур
Сваряваме агнешката глава в тенджера под налягане за около 20-30 минути....
Телешка глава на фурнаТелешка глава на фурна
Накрая им добавете подправки и добавете месото от телешката глава....
Сочни устни – бързо и лесноСочни устни – бързо и лесно
1
Устните са онази част от тялото ни, която няма мастни жлези, което е причина те бързо да се изсъхват....
Кисело зеле на глави за зиматаКисело зеле на глави за зимата
Ако желаете зелевият сок да стане резлив и по-приятен на вкус, добавете царевични зърна и хрян....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: