Ezine.bg»Избрани Колекции»Готвене на Свинска Глава
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Месото нарязано на хапки се задушава в мазнина. Добавя се дребно нарязаният лук. Когато лукът стане розов се прибавя граха, доматеното пюре и брашното...

1

Сложете в тенджера под налягане свинската глава, нарязаните на дребно корени от магданоз, морков и целина, начупения дафинов лист, глава печен лук...

Сваряваме агнешката глава в тенджера под налягане за около 20-30 минути....

Почистете зелките от външните листа, поръсете ги със солта и ги залейте със студена вода, като саламурата трябва да облее навсякъде и да покрие зелето...

Доматите се измиват. Бланшират се в тенджера с вряща подсолена вода за няколко секунди, след което се пускат в съд със студена вода.
Охладените...
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: