Ezine.bg»Избрани Колекции»Пача от Свинска Глава
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Месото нарязано на хапки се задушава в мазнина. Добавя се дребно нарязаният лук. Когато лукът стане розов се прибавя граха, доматеното пюре и брашното...

1

Готови сме да сервираме готовата свинска чорба пача, като при сервирането в чиниите поставяме от месото и заливаме с бульона....

3

Застройте пачата с яйцата, разбити заедно с оцета. Прибавете счукания чесън и поднесете топла.
Топлата свинска пача е готова....

Сложете в тенджера под налягане свинската глава, нарязаните на дребно корени от магданоз, морков и целина, начупения дафинов лист, глава печен лук...
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: