Ezine.bg»Избрани Колекции»Готвено с Ярешко Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Готвено с Ярешко Месо

Готвено с Ярешко Месо

Разгледай всички 12 авторски предложения за готвено с ярешко месо в Ezine.bg.
Стомна-кебап с ярешко месоСтомна-кебап с ярешко месо
Нарежете ярешкото на хапки....
Ярешко месо с картофи на фурнаЯрешко месо с картофи на фурна
3
Оваляйте в тази смес нарязаното ярешко месо. Картофите обелете и ги нарежете....
Ярешко в гювечЯрешко в гювеч
Върнете месото, посолете и долейте гореща вода и виното....
Пиринска яхния с ярешкоПиринска яхния с ярешко
1
Нарежете на порции ярешкото месо и го запържете в мазнината....
Ярешко в плодов сокЯрешко в плодов сок
1
Отцедете маринованото ярешко месо, облейте го със зехтин и 1 ч.ч. гореща вода и го сложете да се пече за 60-70 минути в умерена фурна, като от време...
Ярешко с картофи яхнияЯрешко с картофи яхния
Сервирайте и се насладете на това ярешко. Ярешка яхния с картофи и моркови е идеално ястие за вечеря в студените зимни вечери....
Курбан чорба от ярешкоКурбан чорба от ярешко
Измийте хубаво ярешкото месо. Нарежете го на ситни кубчета, а парчетата с костта оставете по-големи....
Ярешко с картофи и морковиЯрешко с картофи и моркови
Почистете ярешкото месо от всякакви мазнини и ципи, ако има кокали го обезкостете....
Бавно печено ярешко с джодженБавно печено ярешко с джоджен
Нарежете на 8-10 порции крехкото ярешко, махнете излишните мазнини и ципички. Намазнете тава за печене и наредете вътре месото....
Ярешко с картофи на фурнаЯрешко с картофи на фурна
Първо измийте хубаво ярешкото месо. Намажете го с олио от всички страни и втрийте в него предварително смесените подправки....
Гювеч от ярешко със зеленчуциГювеч от ярешко със зеленчуци
1
Нарежете на еднакви парчета ярешкото месо. Овкусете го със сол и черен пипер....
Котлети от ярешко с горчицаКотлети от ярешко с горчица
Изпеченото ярешко намажете обилно с горчица, а около тавата разпределете сместа. Сложете да се запече за още 5-10 минути без фолио....

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: