Ezine.bg»Избрани Колекции»Дреболии от Дивеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Супа с дреболии от дивеч
Почистените дреболии от дивеч сложете да се варят, като отпенвате. След като се сварят, прецедете бульона и накълцайте дреболиите....
Салата от дивеч и зеленчуци
Месото се реже на тънки резени, картофите и морковите – на кръгчета, карфиолът се разделя на малки съцветия, киселите краставички, доматите и фасулът...
Терин от дивеч
Морковите се обелват и без да се режат, се задушават във виното. Охлаждат се. Заешкото месо се поръсва със сол и черен пипер и се запържва в олиото...
Марината за дивеч
Дивечът се залива с прецедената марината и се оставя да престои 1 нощ преди да се готви....
Чорба с дивеч
Изчистваме птиците, изкормваме, измиваме и варим в 2 л. студена вода с малко сол.
Сварените птици изваждаме и нарязваме на парчета, а бульона...
Сос за дивеч
Мармаладът се разбива, слага се горчицата и се бърка. Прибавя се виното и се разбива, след което се слагат конякът и сокът от сварените кори. Внимава...
Супа от дреболии
Добавете дреболиите, ориза и ситно нарязания джоджен. Оставете да ври, докато оризът стане готов....
Задушени агнешки дреболии
Измитите и нарязани на малки парчета дреболии изпържваме заедно със ситно нарязания лук в сгорещено масло....
Суха марината за дивеч
Месото се начуква предварително и се намазва с приготвената суха марината за дивеч.
Престоява 24 часа на студено....
Печено свинско като дивеч
На дъното на тавичка изсипете нарязаните лук и корени, парченца сланина, дафиновия лист и зърната черен пипер.
Сложете измитото, набодено с дребни...
Сметанов сос за дивеч
Запържваме маслото с брашното, доливаме водата и сметаната и готвим с бъркане до получаването на гъст сос.
Овкусяваме със сол и черен пипер....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: