Ezine.bg»Избрани Колекции»Дреболии от Дивеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Дреболии от Дивеч

Дреболии от Дивеч

Разгледай всички 12 авторски предложения относно дреболии от дивеч в Ezine.bg.
Супа с дреболии от дивечСупа с дреболии от дивеч
Почистените дреболии от дивеч сложете да се варят, като отпенвате. След като се сварят, прецедете бульона и накълцайте дреболиите....
Салата от дивеч и зеленчуциСалата от дивеч и зеленчуци
Месото се реже на тънки резени, картофите и морковите – на кръгчета, карфиолът се разделя на малки съцветия, киселите краставички, доматите и фасулът...
Терин от дивечТерин от дивеч
Морковите се обелват и без да се режат, се задушават във виното. Охлаждат се. Заешкото месо се поръсва със сол и черен пипер и се запържва в олиото...
Марината за дивечМарината за дивеч
Дивечът се залива с прецедената марината и се оставя да престои 1 нощ преди да се готви....
Чорба с дивечЧорба с дивеч
Изчистваме птиците, изкормваме, измиваме и варим в 2 л. студена вода с малко сол. Сварените птици изваждаме и нарязваме на парчета, а бульона...
Сос за дивечСос за дивеч
Мармаладът се разбива, слага се горчицата и се бърка. Прибавя се виното и се разбива, след което се слагат конякът и сокът от сварените кори. Внимава...
Супа от дреболииСупа от дреболии
Добавете дреболиите, ориза и ситно нарязания джоджен. Оставете да ври, докато оризът стане готов....
Сотирани патешки дреболииСотирани патешки дреболии
Патешките дреболии се поднасят с гарнитура по избор....
Задушени агнешки дреболииЗадушени агнешки дреболии
Измитите и нарязани на малки парчета дреболии изпържваме заедно със ситно нарязания лук в сгорещено масло....
Суха марината за дивечСуха марината за дивеч
Месото се начуква предварително и се намазва с приготвената суха марината за дивеч. Престоява 24 часа на студено....
Печено свинско като дивечПечено свинско като дивеч
На дъното на тавичка изсипете нарязаните лук и корени, парченца сланина, дафиновия лист и зърната черен пипер. Сложете измитото, набодено с дребни...
Сметанов сос за дивечСметанов сос за дивеч
Запържваме маслото с брашното, доливаме водата и сметаната и готвим с бъркане до получаването на гъст сос. Овкусяваме със сол и черен пипер....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: