Ezine.bg»Избрани Колекции»Език Паниран
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Панира се като първо се топи в брашното, след това в бирата и най-накрая в сухара.
Пържи се в сгорещена мазнина....

Изчистете и измийте телешкия език и го сложете да се свари заедно с едро нарязаните зеленчуци. Обелете телешкия език и го нарежете на филии....

2

Шайбите се панират в брашно, яйце, галета и се нареждат в порционни чинии и се заливат с гъбения сос.
Гарнират се с магданоз и картофки....

Почистете, измийте телешкия език и го сложете да се вари заедно с нарязаните морков, целина и корени....

Панира се в брашно и се изпържва в маслото.
Изпържват се и картофите, нарязани на резени....

Така обработен, свинският език може да се прибере в хладилник или фризер.
За печен свински език поставяме парченцата в тавичка....

Езикът се измива и се вари със сол, морков, керевиз, дафинов лист, черен пипер и оцет....

Разбъркайте и излейте бульона от варенето на езика.
Мусаката се пече на предварително загрята фурна, на около 200 градуса....
Рейтинг
4.6
Общо гласували: 5
53
42
30
20
10
Дай твоята оценка: